Rituals | The Ritual of Light

 

Rituals is een merk dat je nog niet vaak op mijn blog zag voorbijkomen. Toen ik de kerstcollectie zag besloot ik toch maar eens een kijkje te gaan nemen en kocht de Foaming Shower Gel, de Bath Foam en de Light the way Candle.


Voor The Ritual of Light collectie zochten ze bij Rituals inspiratie bij eeuwenoude lichtrituelen van over de hele wereld.

‘Een collectie die je helpt even gas terug te nemen en je geest tot rust te brengen bij het licht van een flakkerende kaarsvlam, om je te inspireren je leven te vullen met meer compassie, vriendelijkheid en liefde. Een moment van reflectie, om stil te staan bij wat je voor anderen kunt betekenen en hoe je de wereld een stukje mooier en lichter kunt maken. Schenk in donkere tijden je licht aan anderen. Want dat licht stelt ze in staat te groeien, zowel fysiek als geestelijk. Jouw licht verlicht de wereld.’

Deze collectie bevat zoete sinaasappel en kaneel. Ik dacht dat de geur mij niet zo ging bevallen door de zoete sinaasappel, maar de geur is echt zalig. Zoete sinaasappel zorgt voor een positieve vibe, kaneel zorgt dan weer voor een ontspannend en verkwikkend effect op het lichaam en ziel.

Foaming Shower Gel

Deze schuimdouchegel bevat een unieke doucheschuim-technologie,die speciaal ontwikkeld is voor deze collectie. Van zodra de gel in aanraking komt met water wordt deze een rijkelijk schuim.


De Foaming Shower Gel bevat 200 ml en kost € 8,50.

Bath Foam 

Nu ik een groot bad heb kon ik niet anders dan het badschuim te kopen en natuurlijk moest ik deze meteen uittesten. Mijn hele badkamer rook zalig en ik kon een bad nemen met lekker veel schuim. De combinatie van de geuren zou een ontspannend gevoel creëren en dat doet het ook. Eén fles zou genoeg zijn voor 10 baden.

Het Bath Foam kost € 13.50 voor 500 ml.

Light the way Candle

De geurkaars met dezelfde lekkere geur als de producten heeft 50 branduren. Je kan dus lang genieten van deze geur.


 Light the way Candle kost € 18,50.

De zwarte verpakkingen met gouden en zilveren “lichtjes” zien er erg feestelijk uit.


Naast deze 2 producten zit er ook een body cream, bodyscrub en geurstokjes in de collectie.

Hebben jullie iets van de collectie gekocht?

Reacties

 1. Oh ziet er heel mooi uit zeg die flesjes, die mogen wel gezien worden in de badkamer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ik zag deze nieuwe lijn in de winkel staan en heb even gesnuffeld, vond het lekker ruiken. Echt een winter geurtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb de nieuwe collectie nog niet gespot. De verpakkingen vind ik erg leuk en ben erg benieuwd naar de geur! xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik dacht dat ik deze niet goed zou vinden, maar ik was aangenaam verrast

   Verwijderen
 4. Ik heb net als Jouvence de nieuwe collectie nog niet gezien in de winkels, maar ga de volgende keer als ik in de stad ben gelijk even een kijkje nemen. Rituals heeft altijd zulke lekkere producten! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hou van Rituals en deze collectie ziet er feestelijk uit! Ik wou eigenlijk alleen maar de douche foam en body cream kopen, maar nu ben ik ook benieuwd geworden naar de andere producten. De bad foam lijkt me ook heerlijk als je badkamer dan zo lekker ruikt! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Rituals is één van mijn favo merken op gebied van douche/bad producten.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten