FOTD | Personeelsfeest


Vorige week vond het jaarlijkse personeelsfeest plaats. Een event om ons op te kleden en dan mag de make-up ook wat feestelijker.


Voor mijn look van die avond gebruikte ik de HD Liquid Coverage Foundation van Catrice. Om mijn donkere kringen en eventuele plekjes te verbergen greep ik terug naar één van mijn favoriete concealers namelijk de Instant Anti-Age The Eraser Concealer van Maybelline. Afpoederen deed ik met het Loose Setting Powder in Translucent van Laura Mercier.

Voor mijn ooglook besloot ik deze keer het Backstage Eyeshadow Palette van Be Creative te gebruiken. Dit palette heeft een variatie aan kleurtjes met veel glans, geschikt voor feestjes. Ik gebruikte het eerste, vierde en vijfde kleurtje van de bovenste rij. Op mijn wimpers bracht ik de Wonder’full mascara with argan oil van Rimmel aan. Door mijn lange wimpers krijg ik altijd moeilijk mascara tot aan mijn wimperrand. Om mijn gezicht wat kleur te geven gebruikte ik het prachtige Filmstar Bronze & Glow van Charlotte Tilbury.

Op mijn lippen deed ik deze keer Lip Lustre in Unleash Me van Charlotte Tilbury.Raar om mezelf te zien zonder bril maar anders valt men ooglook helemaal weg. 

Wat vinden jullie van de producten die ik gebruikt heb?

Reacties

Een reactie posten