Favorieten November


De voorbije maand heb ik enkele andere producten in mijn verzorgingsroutine gestoken en ze zijn me meteen goed bevallen.


Catrice HD Liquid Coverage Foundation (review)
Deze budget foundation heb ik nog niet zo lang geleden ontdekt en ben er heel tevreden over. De dekking is goed en heel natuurlijk.

Estée Lauder DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Creme SPF 15 for Normal / Combination Skin (review)
Mijn gewoonlijke dagcrème was op en had nog een potje van de DayWear staan om eens uit te proberen. Elke ochtend en avond smeer ik de crème op mijn gezicht. Mijn gezicht voelt zacht en gehydrateerd aan.

Estée Lauder Perfectly Clean Multi-Action Foam Cleanser/Purifying Mask (review)
Dit product is een 2-in-1 reinigsschuim en zuiverend masker. Zelf gebruik ik het enkel als reiniger. Mijn huid voelt schoon aan na gebruik.

Pixi Glow Tonic (review)
Tegenwoordig heb ik een extra stap toegevoegd aan mijn verzorgingsroutine en dat bevalt me wel. Deze toner van Pixi maakt mijn huid schoner en zorgt ervoor dat deze er beter uitziet.   

Welke waren jullie favoriete producten van november?

Reacties

  1. Fijn dat de nieuwe producten meteen favorietjes geworden zijn! Aan het begin van onze reis volgende maand, schaf ik me gegarandeerd dat Best of Bright-setje van Pixi aan. Als het me bevalt, kan ik nog gauw de fullsizes kopen. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De foundation is ook één van mijn favorieten. Ik vind hem super fijn en hij is ook nog eens harstikke betaalbaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Aaaah die Glow Tonic van Pixi wil ik graag proberen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten