What’s in my travel beauty bag? : de Londen editie 2016

 

Deze week staat helemaal in het teken van Londen. Vandaag laat ik jullie zien wat er allemaal in mijn make-upbag  zat voor mijn citytripje.


Als basis nam ik de Ever-Matte Poreless Priming Perfector van Becca mee. Een primer die ik eigenlijk nog niet veel gebruikt heb maar daar ga ik nu verandering in brengen. Jullie hebben trouwens nog een review hiervan te goed. 

De Bye Bye Under Eye Anti-Aging Concealer in Light en de Your Skin But Better CC Cream with SPF 50+ in Fair van It Cosmetics mochten zeker niet ontbreken. Beide dekken heel goed. Om af te poederen nam ik het Stay Matte Pressed Powder in 05 Silky Beige van Rimmel mee. 

Ik wou niet teveel producten meenemen en koos mijn nieuwe Laura Mercier palette omdat er niet alleen oogschaduwen, maar ook een bronzer en highlighter in zit. Met de kleurtjes uit dit palette kan je vele looks maken.

Voor mijn wimpers gebruikte ik de Sumptuous Bold Volume Lifting Mascara van Estée Lauder.

Ik nam ook 1 lipstick mee: een Lip Stylo van Kiko in de kleur Mirage.

Meer had ik niet nodig voor die 3 dagen. 

Wat vinden jullie van de producten die ik meehad?

Reacties

 1. Je hebt het nog netjes gehouden! Ik zou een aparte koffer voor make-up inpakken xD mooie spulletjes :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie foto's heb je gemaakt! je Laura Mercier palette ziet er ook gorgeous uit, handig setje ook met alles erin :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat Laura Mercier palette ziet er echt prachtig uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te zien. Ik reis ook altijd zo compact mogelijk, zeker wat cosmetica betreft. Meer plaats om op mijn bestemming dingen te kopen, haha!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten