Persoonlijk | Zwanger #30weken


Vandaag een nieuwe update van mijn zwangerschap. Intussen zit ik in mijn 30 ste week. Het begint goed vooruit te gaan. 

Eind september was ik in Londen en heb ik wat leuke spulletjes kunnen scoren voor de baby. Voor de feestoutfitjes zal je met de feestdagen mijn Instagram eens moeten checken. Ze zijn echt leuk maar ga er verder nog niets over verklappen. 

Na Londen zijn we dan gaan kijken om onze geboortelijst vast te leggen. We hadden op voorhand al een hele lijst opgemaakt, zodat we niet overwelmd werden door alles in de winkel.

We zijn ook eens naar een babybeurs geweest in Brussel. Leuk om alles zo eens te zien, maar het meeste wisten we intussen al. We hebben wel leuke dingen zoals fopspenen en doudou’s gekregen.

Volgende week hebben mijn vriend en ik verlof en gaan we de babykamer inrichten. We willen leuk behangpapier maar hebben jammer genoeg nog niets gevonden. Misschien dat jullie ideetjes hebben waar we leuk maar toch neutraal (sterretjes, wolkjes, driehoekjes,...) papier zouden kunnen vinden?

We gaan dan ook de suikerbonen in orde brengen zodat we ons daar geen zorgen meer over hoeven te maken de laatste weken.

Voila weer een korte update van mijn zwangerschap. Op naar het laatste gedeelte. Allez laatste gedeelte, we kunnen gewoon beginnen aftellen.

Reacties

Een reactie posten