Op # Oktober

 

Het is weer bijna het einde van de maand, dus tijd om eens te kijken wat er allemaal in mijn prullenbak beland is de voorbije maand.

Deze maand heb ik heel wat opgebruikt: 


Bioderma Créaline H2O reinigingsdoekjes
Normaal gebruik ik geen reiningsdoekjes voor mijn gezicht, behalve op vakantie kunnen ze handig zijn. Daarnaast gebruik ik ze om swatches af te vegen. Van deze doekjes was ik best tevreden. Je kon er gemakkelijk je make-up mee verwijderen zonder echt te moeten schrobben.

Cattier Paris Moisturizing Day Care
Deze dagcrème voedde mijn huid goed en had geen irritaties maar ik verkies liever mijn gewone dagcrème van Kiehl’s omdat er SPF 50 in zit. 

Nivea Hydraterende dagcrème
Deze is eigenlijk niet opgebruikt, maar had deze nog gevonden en aangezien die al oud is smijt ik deze gewoon weg. Ik moet wel zeggen dat toen ik deze gebruikte ik er best tevreden over was.

Garnier Hydra Bomb Tissue Mask
De review van dit masker kon je eerder deze week al lezen. Het gaf mij huid een goeie boost, net wat ik nodig had.

First Aid Beauty Face Cleanser
Deze cleanser is één van mijn favoriete cleansers. De cleanser verwijdert mijn make-up goed en mijn huid zag en voelde telkens weer schoon aan.  Jammer genoeg is het merk niet te koop bij ons en was dit mijn laatste tube. Zal er binnenkort nog eentje online moeten bestellen.

Auchan Wattenschijfjes
Deze grote langwerpige wattenschijfjes zijn mijn favoriete wattenschijfjes om te gebruiken. Alleen al omdat ze zo groot zijn. Jammer dat ik geen back-ups meer heb.L’Oreal Paris Elvive Extraordinary Clay Shampoo
Mijn favoriete shampoo van dit moment. Mijn haar voelt schoon aan en ik kan best een dagje langer zonder het te wassen, wat zeker een pluspunt is. 


Balea Shower Scrub Vanille & Amandel
Milde scrub die ervoor zorgde dat mijn huid na gebruik echt zacht aanvoelde. De combinatie van vanille en amandel rook lekker.

Rituals Tao White Lotus & Yi Yi Ren Foaming Shower Gel Sensation
Deze Foaming Shower Gel gebruikte mijn vriend heel graag. Hij vond de geur heel lekker. Zelf heb ik het niet echt gebruikt want ik vind de geur juist niet zo lekker.

Kneipp Badkristallen
Deze badkristallen met de geur van het bos zorgde voor een kalmerend gevoel, maar voor de rest vond ik niet dat ze iets speciaals deden.


Kruidvat Sensitive Scheergel voor de Gevoelige Huid
Deze scheergeld verwijdert alle haartjes zonder dat je huid geïrriteerd is. Ik had vaak een droge huid na het scheren maar met deze gel had ik geen last. Dit was een kleine verpakking en heb er toch een 8 tal keer mee kunnen doen wat meer is dat ik gedacht had. Momenteel gebruik ik de grote verpakking.

Real Techniques Brush Cleansing Gel (sample)
Met deze gel kan je gemakkelijk je kwasten weer schoon maken, maar ik moet wel zeggen dat ik voor foundation en concealer kwasten wel meer product nodig had dan bij gewone kwasten.

Hebben jullie veel producten opgebruikt de voorbije maand?

Reacties

  1. Leuk om te zien! De L’Oreal Paris Elvive Extraordinary Clay shampoo vind ik ook heel fijn. De Rituals douche foams zijn hier een grote favoriet, maar deze geur vind ik ook het minste van allemaal.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk die douchegels! Die crème van nivea heb ik ook, goede basic, maar ik vergeet gewoon dat íe er ligt xD

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ooooh die shampoo moet ik ook eens proberen dan. Elke dag dat ik minder kan wassen is welkom.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten