Favorieten Oktober


Het is weer zover. Het einde van de maand en dat wil zeggen: favorieten.


Deze maand geen make-up maar enkel verzorgingsproducten. 
Yves Rocher Hydrating Micellar Water 2-in-1 (review) 
Ik gebruik dagelijks micellair water om mijn gezicht te reinigen en mijn make-up te verwijderen. Deze doet alles wat het belooft en mijn gevoelige huid kan er goed tegen. 

Rituals The Ritual of Light Foaming Shower Gel & Bath Foam 
De producten van deze limited edition lijn ruiken zalig en schuimen veel. Ik dacht eerst dat ik de combinatie van zoete sinaasappel en kaneel niet zo lekker zou vinden, maar was meteen verkocht. De review volgt binnenkort.

L’Oréal Elvive Extraordinary Clay Clay Masque (review) 
Mijn haar kon wel een oppepper gebruiken en dit masker zorgt ervoor dat de puntjes van mijn haar er minder droog uitzien en mijn hoofdhuid minder vettig.

The Body Shop Coconut Cream Body Scrub
Deze had ik al een tijdje staan en besloot om deze maar eens te gaan gebruiken. De geur van kokos is naast vanille 1 van mijn favoriete geuren. De scrubdeeltjes zijn wat groffer dat de andere scrubs die ik normaal gebruik maar dat vind ik zeker niet erg.

Wat waren jullie favorieten van de voorbije maand?

Reacties

 1. Rituals en the body shop, heerlijk! Hoor ook veel goeds over die lijn van L'oreal :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke verzorgingsproducten! Ik kan goed begrijpen dat dit je favorieten zijn. Ik ben heel benieuwd naar de limited edition van Rituals en ik kan niet wachten om de producten zelf te testen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke favorieten. Rituals producten zijn altijd zo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou van The Ritual of Light, Rituals heeft zo'n fijne producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Reacties
  1. Echt he, had deze niet zo lang mogen laten staan zonder te gebruiken

   Verwijderen
 6. Ik heb de Rituals lijn ook staan, ik laat hem nog even dicht tot de harde wintermaanden. ( maar ik kan niet wachten om hem te gebruiken ). De scrub van The Body Shop vind ik ook geweldig! En tja, mijn favorieten: Vanilla Chai en Spiced Apple van The Body Shop!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een heerlijke producten! Ik ben groot BS en Rituals fan:-)
  Liefs, Florentine

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten