Catrice | HD Liquid Coverage Foundation


Bij mijn laatste bezoekje aan Kruidvat kwam ik de HD Liquid Coverage Foundation van Catrice tegen. Normaal gezien gebruik ik bijna enkel CC cream’s maar ik wou eens iets nieuws proberen.


De HD Liquid Coverage Foundation is verkrijgbaar in 4 kleuren: 010 Light Beige, 020 Rose beige, 030 Sand Beige en 040 Warm Beige. Na het swatchen ging ik voor 020 Rose Beige.

De foundation zit in een matglazen flesje en ziet er chique uit. Dankzij de pipet kan je het product gemakkelijk doseren.De foundation is dun en vloeibaar en voelt licht aan op de huid. De dekking is beter dan gedacht van een liquid foundation. De finish is mat en heel natuurlijk. Ik gebruikte de Real Techniques Miracle Complexion Sponge om het product aan te brengen. Je hebt ook niet veel nodig voor een mooi effect.

 
              Zonder foundation                                         Met foundation

Ze beweren dat foundation tot 24u zou blijven zitten, maar dat is helemaal niet het geval. Het blijft wel een hele dag zitten, maar 24u is een beetje overdreven.

Ik ben heel tevreden over deze ‘budget’ foundation. Ik had een match maar jammer genoeg zijn er maar 4 kleuren verkrijgbaar, dus wie een donkerdere huid heeft valt buiten de boot.

De HD Liquid Coverage Foundation kost € 6,99 en is te koop bij Kruidvat. 

Reacties

Eke zei…
Ik vind het een enorm fijn product! Wel jammer dat er niet veel kleuren beschikbaar zijn!
Ik vind deze ook erg prettig!
Eva zei…
Hij geeft een mooie dekking zeg! Ziet er goed uit!
Had deze op je blog gezien, daarom dat ik hem gaan kopen ben
Misschien dat ze er nog meer van gaan uitbrengen? Ik hoop het echt voor de donkerdere types
Ja ben er heel tevreden over
Unknown zei…
Wauw wat een mooi effect. Hij dekt goed!
Unknown zei…
Wauw wat een mooi effect. Hij dekt goed!
Het is zeker een budgettopper!