Yves Rocher | Solaire Peau Parfaite After Sun Hydrogel SOS Mask


Na het zonnen is het belangrijk dat je je huid goed hydrateert. Yves Rocher kwam met het Solaire Peau Parfaite After Sun Hydrogel SOS Mask en natuurlijk wou ik dit eens uitproberen.



Het Solaire Peau Parfaite After Sun Hydrogel SOS Mask is, zoals je al kan vermoeden, om aan te brengen na het zonnen. Het verfrist niet alleen je huid, maar het kalmeert ook.


Het masker bevat Blauwe zeedistel. Deze is gekend omdat de plant op een uitzonderlijke manier vochtreserves kan behouden en zonnestralen kan weerstaan. Daarnaast bevat het ook de Skin to Skin technologie waardoor ze samen de huid kalmeert, repareert en verfrist de huid na het zonnen. Voor dit masker heeft Yves Rocher zicht laten inspireren op door de schoonheidsgeheimen van Korenaanse vrouwen.

De volledige ingrediƫntenlijst:
aqua/water/eau,glycerin,1,2-hexanediol,ceratonia siliqua gum,eryngium maritimum extract,potassium hydroxide,dipotassium glycyrrhizate,chondrus crispus (carrageenan),disodium edta,potassium chloride,sucrose,ethylhexylglycerin,tocopherol

Hoe te gebruiken?
Het masker bestaat uit 2 stukken. Haal ze uit elkaar en leg ze plat neer. Neem daarna het eerste deel en die er de plastic folie af. Best dat je met het onderste gedeelte begint. Zorg ervoor dat het goed plat ligt op je gezicht. Breng daarna het bovenste gedeelte aan. Laat 15 minuutjes zitten. Masseer daarna het overgebleven product in de huid in.



Het masker voelt goed en fris aan op het gezicht. Denk dat het nog beter zou aanvoelen als je het eerst wat in de koelkast legt vooraleer je het aanbrengt. Mijn huid voelt heel erna gehydrateerd aan.

Er wordt aangeraden om dit masker van 1 tot 3 keer per week te doen na het zonnebaden. Dit vind ik nogal duur want 1 masker kost € 16,90.

Het masker is dermatologische getest en bevat geen parfum, kleurstoffen, minerale oliƫn of parabenen.

Heb het masker opgezocht op de site van Yves Rocher maar kan het niet meer terugvinden. Mijn zus kocht dit bij Yves Rocher in Duitsland.

Wat denken jullie van dit masker?

Reacties

  1. Lekker maskertje! fijn voor een soort welness dagje ofzo. En dan na het zonnebankje zo'n masker op :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jemig wat duur! Voor 1 masker? Dat zou ik niet zo snel kopen ( lees= nooit )...haha.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heb het met 50% korting gekocht, anders vond ik het veeeeel te duur.

      Verwijderen

Een reactie posten