Yves Rocher | Nutri-Repair Treatment Shampoo en Conditioner


Mijn haar voelt door het vele kleuren droog aan en dan komen de Nutri-Repair Treatment Shampoo en Conditioner van Yves Rocher zeker van pas.


De producten van de Voedende en Herstellende lijn zijn vooral gericht op extreem droog of krullend haar.

Zowel de Nutri-Repair Treatment Shampoo als de Conditioner bevat biologisch geteelde jojoba-olie die ervoor zorgt dat je haar goed gevoed wordt en je haar weer gezond maakt. Daarnaast bevat het nog soja-olie, amandel-olie en korenbloemwater.


De producten van deze lijn bevatten geen siliconen, parabenen of kleurstoffen. De shampoo bevat meer dan 96% natuurlijk ingrediënten, de conditioner 99% natuurlijke ingrediënten.

De structuur van de shampoo is dunner dan die van de conditioner. Beide zijn gemakkelijk te verdelen over het haar en ze ruiken ook heel lekker.Het enige nadeel vind ik de fles van de shampoo. Ik krijg de dop altijd moeilijk open en dat vind ik totaal niet handig.

Voor de rest ben ik heel tevreden over beide producten. Mijn haar is schoon en fris na gebruik en heb ook wat meer volume in mijn haar. Het voelt niet alleen zachter maar ook ook lichter en luchtiger aan.

Hebben jullie deze producten al eens gekocht?

*ik heb deze producten ontvangen.

Reacties

 1. Vind flessen die lastig open gaan zo onhandig! Vooral met gladde zeep douchegel handen in de douche xD maar een goed product is het waard :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt goed! Alleen beetje jammer van die onhandige flessen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoe meer je ze gebruikt hoe gemakkelijker ze open gaan, gelukkig maar

   Verwijderen
 3. Ik heb heeeuull lang geleden eens een shampoo van Yves Rocher gebruikt en kreeg daar allemaal rode jeukende bulten van, heel vreemd. Sindsdien durf ik het niet echt meer te gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oei dat is minder. Kan best begrijpen dat je het dan niet meer aandurft om ze te gebruiken.

   Verwijderen

Een reactie posten