Yves Rocher | Hydrating Micellar Water 2-in-1


Elke dag gebruik ik micellair water om mijn makeup te verwijderen. Onlangs kreeg ik in een goodiebag eentje van Yves Rocher en natuurlijk moest ik deze uittesten. Mijn favoriet is die van Bioderma. Of ik deze net zo goed vind laat ik jullie vandaag weten.



De Hydrating Micellar Water 2-in-1 verwijdert make-up en onzuiverheden. Daarnaast hydrateert deze niet alleen de huid maar laat ze ook weer stralen.

Het micellair water is speciaal ontwikkeld voor de normale tot gecombineerde huid en bevat geen parabenen, minerale olie, kleurstof of siliconen.


Dit micellair water doet goed wat ervan verwacht wordt. Make-up wordt gemakkelijk verwijdert en mijn huid voelt ook schoon aan.

De fles bevat een handig pompje waardoor je niet te veel product kan verspillen. 

Gebruiken jullie micellair water? Welk is jullie favoriet?

*ik heb dit product ontvangen.

Reacties

  1. Wat handig dat deze een pompje heeft! :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik gebruik het in de avond voordat ik onder de douche met een cleansingcream reinig. Ik gebruik die van Garnier met de olie. Heerlijk vind ik die!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het pompje juist erg onhandig, ik weet niet hoe het komt, maar ik smos al-tijd! :-( Verder ben ik er erg tevreden van, ik gebruik het ook wel élke ochtend en avond :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten