Tonymoly | Bbo Bbo Lip Balm in Honey


Over lipverzorging heb ik het nog niet vaak gehad op mijn blog. Vandaag komt daar verandering in met de Bbo Bbo Lip Balm van Tonymoly.


Zoals jullie al eerder konden zien is TonyMoly een Koreaans merk met leuke verpakkingen. Maar belangrijker is wat er in zit. 

De Bbo Bbo Lip Balm revitaliseert en hydrateert niet alleen je lippen. Er zit ook vitamine E en SPF in om je lippen te voeden en beschermen.

"Bbo Bbo" betekent "Kus" in het Koreaans.De lippenbalsem heeft een vaste structuur, maar is toch gemakkelijk aan te brengen. Het product ruikt lichtjes naar honing en plakt niet. Mijn lippen voelen na gebruik zachter aan.De verpakking vind ik best schattig, die glanzende lippen. Alleen niet vingerprint bestendig.

Qua verpakking gebruik ik het enkel thuis want je moet telkens het potje open doen en dan nog eens het dekseltje verwijderen, wat niet echt handig is als je op de baan bent.

Een ander klein minpuntje is de hygiëne aangezien het in een potje zit, maar dat nemen we erbij want anders zouden we ook zo geen leuke verpakking hebben natuurlijk.

Naast de honingversie is er ook nog eentje met blauwe bessen.

Gebruiken jullie vaak lipbalsem? Dewelke?

Reacties

 1. Wat een grappige verpakking zeg, ook al is 'ie niet echt praktisch ;) Ik gebruik wel eens Vaseline maar liever gebruik ik een lipolie. Dat werkt voor mij het best.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruik liever een balsem dan olie, behalve die van Clarins vind ik wel goed

   Verwijderen
 2. Wat een schattige verpakking, vind ik heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lippenbalsem in een potje vind ik maar niets. Ik gebruik momenteel de lippenbalsem van Dr. Organic, maar ik moet toegeven dat ik vaak verander – zolang hij maar proefdiervrij en vrij van minerale olieën is. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat 'ie niet plakt, dat scheelt! Honing klinkt ook al heel fijn :D super schattige verpakking ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een grappige verpakking! Ik gebruik op dit moment shea van de Body Shop. Ook een potje, maar dat vind ik niet zo erg.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hou van dit soort lipverzorgingen. En zeker als het met honing is!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten