Persoonlijk | Zwanger #26weken


Het is alweer een tijdje geleden dat ik jullie een update gegeven heb over mijn zwangerschap. Intussen ben ik al 26 weken ver en voel ik elke dag de baby goed stampen. 

Enkele weken geleden heb ik een echo laten doen om te zien of de baby geen open ruggetje of zo heeft en op het eerste zicht was alles in orde. Gelukkig maar. Het was toch een last die van onze schouders afviel.

Ik heb ook een suikertest laten doen om te zien of ik geen zwangerschapsdiabetes heb en gelukkig is dit niet het geval.

Intussen zijn we ook het geboortekaartje gaan kiezen en hebben beslist wat we als suikerbonen gaan geven. We gaan zelf iets in elkaar steken. Niet echt iets in elkaar steken. Hebben gewoon iets gekocht en gaan het zelf vullen. Zo besparen we toch wat. En natuurlijk zijn we ook al een beetje bezig met het inrichten van de babykamer. Of tenminste al wat inspiratie aan het opdoen. Leve Pinterest :).

Het is leuk om te baby telkens weer te voelen. Denk dat het een voetballer gaat worden aangezien hij graag stampt. Hahaha. Nu weten jullie ineens ook dat het een jongetje gaan zijn. 

Binnenkort volgt een nieuwe update. 

Reacties

 1. Wat leuk dat je alweer 26 weken bent, de tijd gaat snel he? Suikerbonen ken ik alleen niet haha. Is dat een cadeautje ofzo?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Suikerbonen zijn indd een klein cadeautje dat je geeft aan de personen die iets gekocht hebben voor de baby.

   Verwijderen
 2. Dat lampje is zoo leuk! Suikerbonen ken ik volgens mij wel, dat doe je bij een geboortekaartje toch? Zijn een soort .. ja wat de naam al zegt .. heeft een vorm van een boon en is van suiker :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn dat alles goed gaat! En 26 weken alweer. Het schiet al op!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Spannend! Mijn vriends petekindje is gisteren drie maand geworden. Het gaat zo snel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Volgens mij is de traditie van suikerbonen iets typisch belgisch toch? Leuke attentie vind ik dat. Fijn dat je geen zwangerschapsdiabetes hebt. Succes met de komende maandjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Ik denk ook dat het iets is dat enkel in Belgiƫ gedaan wordt. Moet toegeven dat het ook wat prijzig is. Bedankt :-)

   Verwijderen
 6. Geniet van de zwangerschap! Voor je het weet zijn ze opeens bijna 12 en vraag je jezelf echt af waar de tijd is gebleven.. :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten