Laura Mercier | Flawless Icons Eye & Cheek Palette

 

Een tijdje geleden waren mijn vriend en ik in Rotterdam en besloot ik eens Skins binnen te stappen. Ze hebben er prachtige producten. De nieuwe collectie van Laura Mercier hadden ze ook en van mijn vriend kreeg ik het Flawless Icons Eye & Cheek Palette. Hij vond het namelijk echt een palette voor mij. Dus bedankt schattie!
Het Flawless Icons Eye & Cheek Palette bevat 8 oogschaduwen, een bronzer en highlighter. Handig om mee te nemen op vakantie.
Laten we beginnen met de 8 oogschaduwen: En Rose, Cashmere, Minx, African Violet, Stellar, Boudoir, Guava and Espresso Bean. Het is een mix van matte en glanzende kleuren.
Naast de oogschaduwen bevat het palette 2 Matte Radiance Baked Powders: een bronzer en highlighter. De Highlighter is de Highlight-01. Deze kon je al eerder in fullsize op mijn blog zien. Met die prachtige glans blijft het een favorite. De bronzer is Bronze-02. Een mooie, subtiele en natuurlijke bronzer.Zowel de oogschaduwen als de bronzer en highlighter zijn goed gepigmenteerd. Ze voelen zacht aan en zijn gemakkelijk uit te blenden.

De verpakking vind ik ook heel mooi, maar wel moeilijk te fotograferen zoals je kan zien. Het bevat een grote spiegel waardoor je het gemakkelijk kan meenemen in je handtas of vakantie.

Het Flawless Icons Eye & Cheek Palette kost € 65.

Wat vinden jullie van dit palette?

Reacties

 1. Ziet er inderdaad mooi uit, zo'n perfect palette voor elke dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi chique palette! Wat lief dat je die van je vriend kreeg zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zeer mooi! De kleur African Violet heb ik ook in een ander palet van Laura Mercier, da's echt een van haar sterkleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is de eerste keer dat ik oogschaduwen van Laura Mercier heb en ben er heel tevreden over

   Verwijderen
 4. Zo lief dat je het van je vriend kreeg! Ziet er een erg mooi palette uit

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten