La Roche Posay | Travel Kit "Must-haves" Gevoelige huid

 

Een tijdje geleden zag ik op The PinkPerfectionist een leuk setje van La Roche Posay. Vorige week zag ik het bij de apotheek staan en besloot er eentje te kopen.


Zoals jullie intussen weten koop ik graag travelsetjes om zo kennis te maken met allerlei producten. Van La Roche Posay heb ik nog niet zoveel getest en is deze set de gelegenheid om toch enkele producten uit te proberen.

De Travel Kit "Must-haves" voor de Gevoelige huid bevat:
- Lipikar Wasolie 100 ml
- Micellair water 100 ml
- Eau Thermale 50 ml
- Anthelios XL Fluide 50+ SPF 3 ml

Zoals je kan zien zitten er dus 2 fullsizes in en 2 kleinere. Ideaal om te testen dus.

Lipikar Wasolie 

Dit is een voedende en verzachtende douche- en badolie tegen irritatie van de huid. Er zit Niacinamide in om de huidbarrière te herstellen en het "trekken" te kalmeren en Karitéboter om de huid intens te voeden. Je kan het zowel als douche-en badolie gebruiken.

Micellair water

Ik gebruik elke dag Micellair water en ben heel benieuwd hoe deze mij gaat bevallen.

Eau Thermale

Nu ik zwanger ben en het zo warm was de laatste tijd, heb ik zeker last van de warmte. Van deze spray had ik al een mini die nu zeker niet in mijn handtas mag ontbreken. Heel handig om eventjes te verfrissen.

Anthelios XL Fluide 50+ SPFEen zonnecrème met een hoge beschermingsfactor. Deze is geschikt voor iemand met een zonneallergie. Ik gebruik dagelijks een dagcrème met factor 50.

Ik hou jullie zeker op de hoogte hoe deze productjes mij bevallen.

Gebruiken jullie producten van La Roche Posay?

Reacties

  1. Ik heb er ooit een proefje van gebruikt, ik kan mij alleen niet meer herinneren wat het precies was. haha

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten