Tag | The Beautyblog Tag


Onlangs zag ik op de blog OohlaBlush The Beautyblog Tag voorbijkomen. Zelf heb ik hier nog geen tags gedaan maar deze vond ik zo leuk dat ik hem overgenomen heb. Zo komen jullie ook nog iets over mij te weten.

1. Is je haar stijl of gekruld van zichzelf?
Mijn haar is redelijk stijl en vroeger brushte en stijlde ik het bijna elke dag. Nu laat ik het meestal gewoon drogen en heb ik een slag in mijn haar, wat ik wel leuk vind.
2. Verf je je haar zelf of bij de kapper?
Mijn tante verft mijn haar. Vroeger deed mijn mama dat en ik kleurde het hare, maar nu ik verhuisd ben en mijn tante achter de hoek woont is dat gemakkelijker. Nu ik zwanger ben ga ik het een tijdje niet meer kleuren.

3. Draag je altijd make-up?
Bijna altijd, behalve op  woensdag want dan werk ik van thuis uit en als ik nergens naartoe moet doe ik ook geen make-up op, maar voor de rest altijd.
4. Hoelang ben je bezig met je make-up?
Tijdens de week draag ik niet superveel make-up en maak ik mij op in 5 à 10 minuten. Moet ik naar een feest of zo dan kan ik daar uitgebreid te tijd voor nemen en kan het toch bijna een uur duren eer ik klaar ben.
5. Wat doe je eerst: je gezicht of je ogen?
Altijd eerst mijn gezicht.

6. Hoe vaak lak je je nagels?
Momenteel lak ik mijn nagels niet want heb ergens gelezen dat het niet goed is als je zwanger bent, maar anders lak ik ze vrij regelmatig.

7. Lak je je teennagels ook in de winter?
Nadat het sandalenweer over is laat ik mijn nagels toch een paar maand bloot, maar daarna lak ik ze gewoon terug. En in die maanden kijk ik niet welke kleur kleur ik gebruik, dat kan van nude tot flashy zijn.

8. Wat is je favoriete parfum?
De Daisy parfums van Marc By Marc Jacobs. Ik vind een goed parfum vinden iets heel moeilijks en eens ik een favoriet gevonden heb ga ik niet snel overschakelen naar een andere.

9. Hoe ben je op de naam van je blog gekomen?
Ik had een paar namen in gedachte maar die bleken telkens al te bestaan. Nu heb ik een naam gekozen dat als ik minder over make-up of beauty zou gaan bloggen ik gewoon kan blijven gebruiken.

10. Lees je de comments op je artikelen?
Ik lees altijd de comments en 1 keer per week neem ik de tijd om ze te beantwoorden.

Doen jullie vaak tags? Gaan jullie deze overnemen?

Reacties

  1. Ik af en toe. Ik vind het vaak best leuk om een tag in te vullen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik doe soms ook wel tags, en vind het ook altijd tof om bij iemand anders te lezen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo'n leuke tag! Ik vul ze af en toe ook wel eens in, zeker als ik even inspiratieloos ben :). Deze ga ik misschien ook eens overnemen! x

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten