Rodial | Dragon’s Blood Eye Masks

 

Een oogmasker met drakenbloed? Ik schrok ook een beetje toen ik het zag, maar was heel benieuwd geworden en vandaag laat ik jullie zien wat ik van de Dragon’s Blood Eye Masks van Rodial vind.De Dragon’s Blood Eye Masks met bio-cellulose zorgen ervoor dat je huid rond de ogen goed gehydrateerd wordt.


Het drakenbloed komt van de drakenbloedboom die voorkomt op de Canarische Eilanden, Kaapverdië, Madeira en sinds enkele jaren in Marokko. Omdat de hars die in de bladeren zit rood is wordt het drakenbloed genoemd. Dit legt een beschermende film over je huid zodat je roodheid en ontstekingen verminderen. Het heeft ook een soort fillereffect waardoor lijntjes veel minder lijken en je huid er frisser uitziet.

Daarnaast zit er nog hyaluronzuur in dat ervoor zorgt dat je huid gehydrateerd wordt en geen nieuwe lijntjes ontstaan. Het verstevigt ook de textuur van de huid. Arnica-extract kalmeert en verfrist de huid en vermindert zwellingen en donkere kringen. Bio-cellulose is ontwikkeld door plastische chirurgen en heeft dezelfde werking al onze huid.

Hoe gebruik je deze maskertjes?

Verwijder langs beide zijden de folie en breng de oogmasker aan onder het oog. De dunne zijde naar de neus gericht. Laat de maskers 20 à 30 minuten zitten. Ik laat ze meestal 30 minuten zitten. Daarna verwijder je ze gewoon en het overtollige serum kan je inmasseren. Toen ik ze erna wou verwijderen zag ik dat ze bijna helemaal opgedroogd waren. Mijn huid had het precies nodig.Ik vind de maskertjes aangenaam om te gebruiken. Je voelt inderdaad erna dat er een soort film over je huid zit en het voelt ook heel zacht aan. Lijntjes vallen ook minder op, niet dat ik veel last van lijntjes heb.Deze oogmaskers zijn geschikt voor elk huidtype.De Dragon’s Blood Eye Masks zijn te koop bij Ici Paris XL.*ik heb dit product ontvangen

Reacties

 1. Drakenbloedboom, weer wat nieuws ontdekt! Klinkt wel apart en werkt ook wel fijn zo te horen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Had er ook nog nooit over gehoord hoor. Ben het allemaal moeten gaan opzoeken

   Verwijderen
 2. Wat gaaf, met drakenbloed :D Fijn dat het ook zo goed werkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou van dit soort maskers! Ik heb ze al een aantal keren van Estée Lauder gehad. Ik ga deze ook eens bekijken bij Ici

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit ziet er goed uit! Ik heb ook al een paar oogmaskers gehad, deze lijkt me wel wat.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten