Huidverzorgingsroutine PM


Na mijn ochtendroutine vorige week, is vandaag mijn avondroutine aan de beurt. Deze is wel uitgebreider dan mijn ochtendroutine.


Om te beginnen reinig ik mijn huid met het Hydrating Micellar Water 2-in-1 van Yves Rocher. Hiermee neem ik de meeste make-up weg. Daarna gaat ik verder met reinigen.

Sinds kort gebruik ik regelmatig ‘s avonds mijn Foreo Luna Play (review) samen met de Purity Made Simple van Philosophy (review) om mijn huid te reinigen.

Momenteel doe ik er nu een stapje bij omdat ik Eau Précieuse aan het testen ben.

Na deze grondige reinig gebruik ik nog steeds het Midnight Recovery Concentrate van Kiehl’s (review). Deze zit al enkele jaren in mijn routine. Met het flesje kan je heel lang doen want slechts enkele druppeltjes volstaan.

Aangezien de GinZing Refreshing Eye Cream van Origins voor ’s ochtends is, gebruik ik ’s avonds een andere oogcrème. Momenteel is dat de Skinesis Eye Recovery van Sarah Chapman (review).

Welke producten gebruiken jullie 's avonds?

Reacties

  1. Ik heb ook zo'n foreo, de luna mini 2, vind 'm zo fijn! Je hebt erg mooie producten :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je reinigt super! Op dit moment reinig ik eerst met Garnier Micellair water, dan onder de douche met de Body Shop pomgranate face wash. Daarna nog even na-reinigen met Filorga micellair water. Dan Body Shop serum, body shop oogcrème en als crème Utsukusy die ik aan het testen ben. Ook een hele berg dus.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten