Huidverzorgingsroutine AM


Ik heb jullie al eens mijn huidverzorgingsroutine van in de ochtend getoond en wou jullie eens een update geven, want intussen gebruik ik enkele andere producten.


Mijn routine is nog altijd even kort als vorige keer maar ze zijn nu enkele andere producten die ik intussen heb leren kennen en dagelijks gebruik.

Sinds kort gebruik ik het Hydrating Micellar Water 2-in-1 van Yves Rocher om mijn gezicht te reinigen. Ik ben deze nog aan het testen dus jullie mogen binnenkort zeker een review verwachten. Ik kan nu wel al zeggen dat deze goed bevalt.


Na het reinigen breng ik nog steeds de Ultra Light Daily UV Defense SPF 50 PA +++ van Kiehl’s (review) aan. Deze zit al jaren in mijn routine en vind ik nog steeds fijn om te gebruiken, ook omdat er een hoge SPF in zit.


Rond mijn ogen breng ik de GinZing Refreshing Eye Cream van Origins (review). Sinds ik deze oogcrème gebruik zijn de donkere kringen onder mijn ogen verminderd. Het potje is intussen al bijna half leeg en denk dat ik deze zeker nog ga verder blijven kopen.

Welke producten gebruiken jullie 's morgens?

Reacties

 1. Prima routine toch? Ik vind 'm in ieder geval niet kort. Ik heb eigenlijk niet echt een vaste routine, ik reinig en hydrateer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie producten hoor! Mooie routine, niks mis mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Genoeg voor in de ochtend hoor :) ik gebruik dan altijd een reiniger ipv micellair water en nog een toner erna dat is het. Mooie producten gebruik je ook

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb wat problemen met het pompje van het Micellar Water van YR. Ik smos bijna altijd. Hoe zit dat bij jou? x

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten