Guerlain | La Petite Robe Noire Lipstick in 068 Mauves Gloves


Onlangs kocht ik voor de eerste keer een lipstick van Guerlain. Ik vond de verpakking van La Petite Robe Noire er zo leuk uitzien en kocht de kleur 068 Mauves Gloves.
 

La Petite Noire kennen jullie waarschijnlijk als het bekende parfum van Guerlain maar nu hebben ze aan deze lijn ook lipsticks en nagellak aan toegevoegd. De lipsticks hebben ook de geur van dit parfum, wat ik wel leuk vind. Het is heel subtiel en zeker niet storend.De lipsticks voelen heel romig aan waardoor ze gemakkelijk aan te brengen zijn. Het eerste laagje is meer een glans, maar hoe meer laagjes je aanbrengt, hoe intenser de kleur is.

Oliƫn zorgen ervoor dat je lippen steeds gevoed en gehydrateerd aanvoelen.

068 Mauves Gloves is een paars-roze kleur met koele ondertoon en een lichte zilveren shimmer.

De verpakking vind ik er heel leuk uitzien. De omgekeerde hartjes op de dop vind ik er heel mooi uitzien. De transparante huls zorgt er dan weer voor dat je kan zien welke kleur het is.Wat vinden jullie van deze lipstick? Wat is jullie favoriete lipstick?

Reacties

  1. Wauw, ik vind dit kleurtje heel mooi. Fijn dat de lipstick romig aanvoelt en gemakkelijk aanbrengt, dat vind ik wel belangrijk X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie verpakking! Guerlain was in de tijd dat ik bij de parfumerie werkte altijd sjiek maar oudbollig ( vond ik ), dit ziet er super uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke verpakking en ook fleurige leuke foto's! De lipstick zelf is ook erg mooi en goed dat 'ie fijn zit :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten