Dagelijkse make-up routine

 

Ik blog nu bijna 2 jaar en ik heb jullie nog niet eens mijn dagelijkse make-up routine laten zien. Om naar het werk te gaan draag ik eigenlijk niet heel veel make-up. Gewoon de basis en that’s it.Nadat ik mijn dagelijkse verzorging aangebracht heb breng ik meestal een primer aan. Ik geef toe dat ik dat vaak vergeet.

Daarna breng ik de 123 Perfect CC Cream van Bourjois aan, gevolgd door de Instant Anti-Age The Eraser Concealer van Maybelline. Om af te poederen gebruik ik Stay Matte van Rimmel.

Qua oogschaduw gebruik ik nu vaak het Naked Chocolate palette van I heart Make-up.

Het krullen van mijn wimpers is echt een dagelijks werkje. Mijn wimpers zijn lang en als ik ze niet krul dan hangen mijn brilglazen vol mascara. Ik wissel vaak af van mascara. Vandaag gebruikte ik de Smokin’Hot Showtime Volume Mascara van NYC.

Op mijn gezicht breng ik soms wat bronzer aan om wat meer kleur te geven. Meestal gebruik ik het Solar Powder van Soap & Glory.

Dat is het eigenlijk. Een look die ik snel en gemakkelijk kan aanbrengen. Je kan ook aan de verpakkingen of pans zien dat de producten vaak gebruikt worden.

Welke producten gebruiken jullie elke dag?

Reacties

  1. Mooie look om iedere dag te dragen! Het Naked Chocolate palette gebruik ik ook. Verder ben ik wel benieuwd naar die 123 Perfect CC Cream van Bourjois X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik gebruik sowieso elke dag mijn wenkbrauwpotlood, mascara, blush van Kiko. In de zomer gebruik ik BB cream van de Body Shop en in de winter mijn MAC foundation. Concealer van Catrice...Met de andere producten wissel ik vaak een beetje.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten