Catrice | Contourious


Bij Kruidvat zag ik de nieuwe limited edition collectie Contourious liggen. De hele collectie richt zich, zoals de naam al doet vermoeden, op contouren. Ik besloot 2 producten mee te nemen: het Sculpting Powder Palette en de Strobing Duo Highlighter.


 Sculpting Powder Palette


Het Sculpting Powder Palette verkrijgbaar in 2 kleuren: Pale Perfectionist en de Almond Architect. Ik kocht Almond Architect. Het palette bevat een highlighter, een blush en een bronzer.

Zoals je kan zien zijn de pans heel groot zodat je er gemakkelijk in kan met je kwast. De poeders voelen zacht aan en de pigmentatie is best goed. Misschien dat sommige personen liever een intensere pigmentatie hebben maar ik vind deze opvallend genoeg voor mij. Ze zijn ook gemakkelijk uit te blenden en komen natuurlijk over.


De verpakking is een simpel doorzichtig doosje waardoor je de kleuren gemakkelijk kan zien. Leuk is ook dat er telkens in het product gedrukt staat wat het is. Heel handig is dat er op de achterkant tekeningen staan van hoe je die drie kleuren het beste moet gebruiken.

Strobing Duo Highlighter


Jaja, ik kon het niet laten om nog een highlighter te kopen. In de collectie zal een Strobing Duo Highlighter in de kleur Strobing Surpreme. Deze highlighter bestaat uit 2 kleuren: een champagne en een roze/abrikooskleur. Zoals je kan zien verschillen de kleuren niet veel van elkaar.Net als het palette is dit poeder zacht van structuur en gemakkelijk te blenden. De kleur is niet superglanzend maar wel mooi subtiel en natuurlijk.De highlighter steekt in een stevig doorzichtig doosje waardoor je direct het leuke patroontje kan zien.

Ik vind beide producten heel mooi alleen is de highlighter in het palette minder opvallend dan de Strobing Duo Highlighter.

Beide producten kosten € 4,99. Ik had geluk want er was 25% op de hele Catrice Collectie. De collectie is van half augustus tot half September verkrijgbaar bij Kruidvat.

Wat vinden jullie van deze producten? Hebben jullie iets uit deze collectie gekocht?

Reacties

 1. De highlighter van de Strobing Duo Highlighter spreekt mij ook meer aan dan de highlighter in de palette. Ik heb nog niets gekocht uit deze collectie maar ik ga zeker eens een kijkje nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat setje is heel mooi maar die highlighter trekt ook wel mijn aandacht! Wist niet dat dit in de schappen lag :O

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Was ook maar toevallig tegen gekomen. Ben meestal te laat voor limited editions

   Verwijderen
 3. Oh wat leuk! Ik heb deze collectie nog niet zien liggen bij het Kruidvat :) Maar het palette ziet er alvast prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben het vorige week tegengekomen en aangezien de collectie nog volledig was denk ik dat ze die juist gezet hadden. Hopelijk kan je het palette scoren.

   Verwijderen
 4. Ik ga binnenkort weer eens kijken bij het kruidvat. Al denk ik dat ik wacht op de volgende limited collectie. Daar zat ook een mooi aantal producten bij.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten