BE Creative | Sublim'eyes Double Effect Mascara


Op de Ici Paris XL Press day maakte ik kennis met het Belgische merk Be Creative en zag meteen ook enkele nieuwe producten die in het najaar gelanceerd worden. Vandaag toon ik er eentje van, namelijk de Sublim'eyes Double Effect Mascara.De Sublim'eyes Double Effect Mascara bestaat uit 2 borsteltjes die beide voor een ander effect zorgen. De Ultra Lengthening borstel zorgt zoals de naam het al zegt voor lengte en de Intense Volume borstel zorgt voor.

Zonder mascara


Intense Volume borstel


Intense Volume borstel en Ultra Lengthening borstel


Beide mascara's vind ik prima werken, maar als ik ze samen gebruik voelt het nogal zwaar aan en zie ook niet zoveel verschil tussen enkel de Volume en als ik beide gebruik. Denk dat ik de Ultra Lengthening op mijn onderste wimpers ga gebruiken en de Intense Volume op mijn bovenste wimpers. 

De Sublim'eyes Double Effect Mascara kost € 17,95 en is vanaf 1 september exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

Reacties

 1. Ik zie ook niet zoveel verschil tussen de 2 borsteltjes. Best jammer eigenlijk! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hadden ze net zo goed 1 borsteltje kunnen doen. Denk dat je voor die prijs wel betere mascara kan vinden :O

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien wel. Indd, ik gebruik normaal een veel goedkopere mascara.

   Verwijderen
 3. Ik vind het effect ook niet denderend eigenlijk. Er zijn budget merken die een mooier effect teweegbrengen. Het idee van 2 borsteltjes vind ik wel geinig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruik het ene nu voor de bovenste wimpers en het andere voor de onderste wimpers. Dan is het effect het mooiste

   Verwijderen
 4. Hmm, voor mij geen aankoop. Het systeem herken ik wel van bij MAC en Bourjois, maar bij deze heeft het wat minder verschil, denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten