Persoonlijk | Zwanger #15weken


Vandaag eens geen beautypost, maar een persoonlijk artikel. Normaal gezien schrijf ik niet echt persoonlijke artikels, maar voor één keertje wou ik dit wel doen. Na weken zwijgen mogen we het eindelijk zeggen: ik ben zwanger. Mijn vriend en ik verwachten een kindje op 24/12/16. Een kerstkindje dus.

We waren super blij toen we hoorden dat ik zwanger was. Denk dat we de enige uit onze vriendenkring waren die nog geen kinderen hadden.

Ik moet toegeven dat mijn zwangerschap tot nu toe nog niet echt goed verlopen is. Elke dag ziek en al 2 dagen in het ziekenhuis gelegen omdat ik teveel afgevallen was op korte tijd. Niet echt leuk als je dan van vriendinnen of collega’s hoort dat zij geen last hebben of nooit gehad hebben.

Ik, een chocoholic, eet nu zelfs bijna geen chocolade meer. Het meeste eten smaakt mij gewoon niet meer. Hopelijk gaat dit snel over want zou graag eens van een gewone dag kunnen genieten en gewoon kunnen eten. Op dit moment zijn craqottes mijn BFF.  

Binnenkort zullen we weten of het een meisje of een jongen is. Ik kijk al uit om te gaan shoppen voor al die schattige babyspulletjes en om de kamer in te richten.

Ik wil me toch al eventjes excuseren moesten er soms geen posts verschijnen want ben vaak moe en heb dan niet echt zin meer om nog iets te doen na een hele dag werken.

Willen jullie regelmatig een update of zeggen jullie liever niet, enkele beauty gerelateerde artikels?

Reacties

 1. Wist ik helemaal niet! Gefeliciteerd! Updates over jezelf zijn toch best leuk? Gewoon doen. Hopelijk voel je je snel weer beter :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb het stilgehouden tot ik zeker wist dat alles in orde was.

   Verwijderen
 2. Proficiat! Als je zin hebt in een babyupdatepost (amai) moet je dat zeker doen, waarom niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat superleuk! Van harte gefeliciteerd! Hopelijk voel je je gauw weer wat beter.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd!! Wat een mooi nieuws!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat een leuk nieuws, gefeliciteerd! Super dat je kindje verwacht is voor 24 december, een echt kerstkindje dus :-) X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooh, zo leuk, proficiat girl! Leuk dat het een kerstkindje word ;). Hopelijk voel je je wel snel wat beter! x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd!

  Ik wil graag af en toe eens een update lezen. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd!!!
  Veel geluk toegewenst. En ook zwangere beautyposts zijn leuk natuurlijk ;)
  Groetjes Bodil

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten