Nationale Beautybloggersdag! + winactieVandaag is het Nationale Beautybloggersdag! Tenminste, een aantal beautybloggers hebben besloten deze dag uit te roepen tot Nationale Beautybloggersdag. Om je kennis te laten maken met de vele beautybloggers die Nederland en Belgiƫ rijk is, is er een Bloghop georganiseerd. En om de Beautybloggersdag nog feestelijker te maken, kun je bij iedere deelnemer van de Bloghop een leuke prijs winnen. Lees gauw verder!

Toen Hilde van www.hillybillybeauty.nl en Astrid van www.ikhouvanbeauty.nl mij contacteerden om mee te doen aan een bloghop was ik meteen enthousiast. Het is de eerste keer dat ik van zoiets hoor, maar het leek me zeker iets heel leuks om te doen.

Wat is een Bloghop?
Een Bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs, in dit geval beautyblogs. Als het goed is ben je via Eva van www.makeuped.nl naar mijn blog gehopt. (Of je bent gestart op mijn blog, lees dan gauw verder hoe je de Bloghop helemaal rond maakt.) Ik verwijs je nu door naar de blog van Kelly, namelijk www.beautypraatjes.com en zij verwijst jou weer door naar een volgende beautyblog. Als je weer eindigt bij de blog waar je bent begonnen, heb je de hele Bloghop volbracht! Ik hoop dat je geniet van deze Beautybloggers Bloghop en wens je veel plezier bij de volgende blogs!

Vergeet zeker niet mee te doen met de winactie. Je hoeft niet eens veel te doen om te winnen. Gewoon hieronder een reactie plaatsen en een geldig e-mailadres invullen. Het zou natuurlijk ook leuk zijn moesten jullie mij volgen op Twitter en Instagram. Heb je meteen een extra kansje. Je kan meedoen tot en met zaterdag 16 juli.


Dit kunnen jullie winnen: 

Veel leesplezier en succes met de wedstrijd!


Liefs,
Tania

Reacties

 1. Over die bronzer van Essence heb ik laatst nog staan twijfelen! Misschien kan ik hem via jou toch nog aan mijn stash toevoegen! ;-)
  Ik volg je nu dus via Twitter en Instagram.
  Contacteren kan op: quadfliegjulie@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je meedoet! Fijne beautybloggersdag :) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie prijs zeg! Tof setje! Fijne beautybloggersdag en happy hopping! hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Tania,

  Wat een prachtige producten geef jij weg! Ik zou graag willen winnen. Ik volg jou nu op social media :D
  maaikevisser91@gmail.com

  Gefeliciteerd met jouw zwangerschap!

  Groetjes Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat je ook meedoet met deze fantastische hop.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super tof pakketje ! Ik doe graag mee

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt een heel leuk initiatief dit! Jammer dat ik te laat was om mee te doen. Ik doe ook zeker graag mee met je leuke win actie, die nagellakjes vind ik echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Overal die winacties, ik ben helemaal overwelmd xD super leuk! Ik probeer het graag ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk!! :) Ik doe mee! Ik volg je ook op insta en twitter :) Succes iedereen! (mijn email is: b.oosterwold@kpnmail.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk hoor ik doe graag mee (annagesgracefully@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Een bronzer heb ik nog nodig!! Dus ik doe mee! EMail: meiqiblog@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dit is echt zo'n leuk idee ! Mooi pakketje geef je weg, ik doe graag mee :)

  sofievandevenne@yahoo.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke prijs ik doe mee en volg je.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke prijzen. Ik doe ook mee. Super!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke prijzen. Ik doe ook mee. Super!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Super leuk, in een filiaal bij mij in de buurt heb ik deze goodies net misgelopen.. Extra leuk om er nu dus kans op te maken, ik heb je tevens ook gevolgd op Twitter en Instagram! mail:info@daphnelippmann.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Super leuk! Ik doe mee.

  Volg je ook via Twitter @AkashaZarafshan

  E-mail missfleurrebelle@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hopperdehop ik hop met mijn bloghopavontuur uw blog binnen :) Leuk om kennis met u te maken via deze beautybloggersdag. Als ik uitgehopt ben ga ik alle nieuwe blogs eens rustig bekijken. Maak graag een kansje op uw mooie prijs. Kan/mag ik alleen mijn e-mail op een andere manier aan u geven ik zet het liever niet zo openbaar neer. Ik ga nog heel even verder op blogavontuur, tot snel :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Natasja, je mag me altijd een mailtje sturen op browneyedcurvygirl81@gmail.com. Bedankt voor je bezoekje

   Verwijderen
 19. Leuk, ik doe mee met je actie! Je kunt me eventueel bereiken op henrieke1985@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Mooi pakketje, kan ik goed gebruiken. Ik doe mee.
  sepia [at] home . nl

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hi Tania,
  Super leuk he om aan de Nationale Beautybloggers Day aan mee te doen :-D Zelf vind ik het ook erg leuk en dat ze mij ook hebben gevraagd om aan mee te doen. Je heb een mooie winactie en wens je een fijne zondag toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een leuke kleurtjes nagellak en deze bronzer van Essence is bijna te mooi om te gebruiken. Ik doe graag mee aan de winactie. Ik was al volger via Twitter en nu ook via Instagram, beide @paramara1982. Mijn e-mail is paramara1982@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Superleuke nagellak! Ik maak graag kans (:
  XX Jolijn
  Jolijndoelman@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Oooh super leuk allemaal! Ik doe graag mee & aangezien ik geen twitter heb volg ik je nu op instagram :)
  shanadespriet@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Die bloghop is zoo leuk! Ik waag ook hier graag een kansje. Ik heb geen Kruidvat op het eiland dus heb deze producten nog niet weten te bemachtigen. Ik volg op Twitter en Instagram.
  x Lisanne
  lisannedekruijff@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Jouw blog volgde ik natuurlijk al een hele tijd dus ik doe ook graag mee om kans te maken op deze leuke prijsjes! :D mijn e-mail is info@thepinkperfectionist.be

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ik doe heel graag mee! Ik volg je via bloglovin', twitter en instagram! M'n email adres is chantallemauritsch@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Mooie prijs! Roze lakjes zijn altijd goed, dus ik doe heel graag mee! Ik volg je op Instagram en Bloglovin

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Oeh mooi!! Ik doe graag mee en volg je overal. En nu ga ik verder hoppen :)
  Mijn mail is sabrina at denklicht punt nl
  Groetjes Sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Ik doe graag mee! Volg je op instagram en bloglovin nu! :-) Liefs Lesley lesleyvandelangkruis@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten