L’Oreal Paris | Elvive Extraordinary Clay Shampoo & Conditioner

 

Door het vele kleuren van mijn haar is het droog aan de puntjes. Daarnaast wordt mijn haar redelijk snel vettig aan het haarwortels waardoor ik mijn haar om de dag was.

Onlangs bracht L’Oréal Paris Elvive de Extraordinary Clay lijn uit, gericht op vette haarwortels en droge puntjes. Ideaal voor mijn haar dus en ik kon ook niet anders dan deze eens uit te proberen. Vandaag laat ik jullie de Extraordinary Clay Shampoo en Conditioner uit deze lijn zien.De Extraordinary Clay producten bevatten 3 soorten klei waardoor je haar er weer fris gaat uitzien. Klei staat bekend om haar reinigende werking. Koaliniet is een witte klei die bekend staat om zijn sterk absorberende kracht en verfrist en doet het haar weer herleven. Montmorilloniet is een blauwe klei met een zachte, water absorberende textuur, die de haren hydrateert tot in de puntjes. Als laatste bevatten de producten nog argileklei. Deze groene klei bestaat uit kleine glibberige microscopische balletjes met een sterk reinigende werking en water absorberende werking om zo de wortels intensief te reinigen.

Extraordinary Clay Shampoo

De shampoo belooft om de hare te reinigen en de schoonheid ervan te onthullen. Mijn haren voelen inderdaad schoon aan. Je hebt maar een klein beetje product nodig om je haren te wassen.


Extraordinary Clay Conditioner

De conditioner belooft dat je haren gemakkelijker te ontwarren zijn en dit zonder ze te verzwaren. Mijn haar voelt zacht aan en is zeker gemakkelijk doorkambaar. Ook hier gebruik ik niet teveel product van.


Mijn haren zien er veel beter uit sinds ik deze combinatie gebruik. Ze zijn minder snel vet en voelen zachter aan. Ik heb niets aan te merken op beide producten. 

Naast de shampoo en conditioner is er ook nog een droogshampoo in deze lijn te koop.

Hebben jullie deze producten al eens getest?

Reacties

 1. Ik heb deze producten gewonnen via Bol.com, maar nog niet ontvangen. Ik ben erg benieuwd om ze te testen, je review klinkt alvast goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit lijkt me echt iets voor mijn haartype, bedankt voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Moet je zeker eens proberen, mijn haar voelt en ziet er beter uit

   Verwijderen
 3. De meeste producten van deze lijnen vind ik wel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten