Kruidvat | Sensitive Scheergel voor de Gevoelige Huid

 

Na het ontharen van mijn benen heb ik meestal jeuk of een droge huid. Ik wou eens iets anders proberen en kwam bij Kruidvat de Sensitive Scheergel voor de Gevoelige Huid van hun eigen huismerk tegen. Ik kocht een mini-versie om deze eens uit te testen.


Sensitive Scheergel voor de Gevoelige Huid is een scheergel met aloë vera, die voorkomt dat je na het scheren stoppeltjes of rode vlekjes krijgt. Enkele kalmerende eigenschappen van de scheergel gaan huidirritatie tegen.
Hoe te gebruiken?

Eerst je huid natmaken met warm water. Een kleine hoeveelheid van de gel op je vingertoppen of direct op de huid aanbrengen. Zachtjes inmasseren tot de gel een schuim wordt. Met lichte bewegingen je haar wegscheren. Daarna afspoelen met lauw water.

Mijn huid voelt zacht aan en ik heb totaal geen last van jeuk of rode puntjes. Ik ben heel tevreden over dit budget scheerschuim.

Je kan deze scheergel zowel voor je oksels als je bikinilijn gebruiken.
Sensitive Scheergel voor de Gevoelige Huid kost € 1,49.

Reacties

 1. Klinkt goed! Ik ben momenteel scheerschuim van de Lidl aan het testen, dat is ook heel goedkoop.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Scheerschuim haal ik altijd goedkoop, die zijn vaak super prima! Lekker formaat deze ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh dat klinkt heel goed! Altijd fijn als die eigen merk producten ook goed zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aah ik hou van schuim :D hij is ook lekker goedkoop!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik vaak gewoon shower foams om m'n benen te scheren, en dat werkt goed voor mij. Deze scheerschuim lijkt me anders toch wel fijn en leuk dat er een mini versie van bestaat om hem eerst even te proberen! x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er goed uit! Ik heb ook vaak last van bobbeltjes en droge, jeukende benen na het scheren. Héél vervelend! Voor de prijs zal ik het niet moeten laten ;-) dus volgende keer in Kruidvat eens checken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Moet je zeker doen Nele. Ik heb er echt geen last meer van gehad.

   Verwijderen

Een reactie posten