Ici Paris XL | Beauty on the go Travel Set


Voor de zomer bracht Ici Paris XL een eigen Beauty on the go Travel Set uit met 3 producten voor een volledig reinigingsritueel.

De travel set bevat een Oogmake-up Remover, Reinigingsmelk en een Zachte Gezichtslotion.


Oogmake-up Remover:

De oogmake-up remover bevat Provitamine B5 en kamillewater en zorgt er voor dat waterproof en langhoudende oogmake-up verwijdert kan worden.Om beide fases te activeren moet je het flesje goed schudden. Breng wat product aan op een wattenschijfje om de make-up te verwijderen.
Reinigingsmelk: 

De reinigingsmelk met macadamia-olie en water van kaasjeskruid reinigt en hydrateert de huid. De melk met zachte structuur is geschikt voor alle huidtypes.

Breng een kleine hoeveelheid aan op je hand of wattenschijfje en masseer dit zachtjes in op je gezicht en hals. Daarna afvegen met een doekje.

Zachte Gezichtslotion:

Als laatste steekt er een zachte gezichtslotion zonder alcohol in om de vochtbalans van je huid te herstellen. Ook deze bevat kaasjeskruid.
Nadat je je huid gereinigd hebt, doe je wat van de lotion op een wattenschijfje en ga je over je hele gezicht. Je huid volt weer schoon en gekalmeerd aan. Je kan dit product zowel ’s morgens als ’s avonds gebruiken.

Elk flesje bevat 50 ml, ideaal om mee te nemen op het vliegtuig.

Er zit ook nog een staaltje in van de Hydraterende Crème.De Beauty on the go Travel Set kost € 9,95.

*ik heb dit product ontvangen

Reacties

 1. Zo handig setje! Echt handig voor op reis, goed over nagedacht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gemakkelijk, zo'n travel sizes, al vul ik meestal gewoon reisflesjes met mijn eigen producten. Dan hoef ik niets te kopen. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een handig setje zeg voor op vakantie, die had ik nog niet gespot in de winkel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Handig setje voor als je een weekendje weg gaat of voor de vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten