FOTD | Huwelijk collega


Vorige week zaterdag trouwde een dichte collega en samen met enkele andere collega’s waren we uitgenodigd op de receptie.

Vandaag laat ik jullie zien welke producten ik gebruikte voor mijn look.


Als eerste gebruikte ik Pro-Base Smooth, set & prime van MUA.

Ik ging weer voor mijn favoriete combinatie: de Bye Bye Under Eye Anti-Aging Concealer in Light en Your Skin But Better CC Cream with SPF 50+ in Fair van It Cosmetics. Daarna poederde ik mijn gezicht af met het Stay Matte Pressed Powder in 05 Silky Beige van Rimmel 

Voor mijn ooglook haalde ik mijn Tartelette 2 In Bloom Amazonian Clay Palette palette boven. Ik gebruikte de kleurtjes Jetsetter, Rebel & Firecracker. Onder mijn wenkbrauwen bracht ik Funny Girl aan. Op mijn wimpers gebruikte ik deze keer de Wonder’full mascara with argan oil van Rimmel.

Om mijn gezicht wat kleur te geven gebruikte ik de O!Mega Bronzer van Marc Jacobs.

Als highlighter gebruik ik de Shimmering Skin Perfector Pressed in Champagne Pop van Becca.

Op mijn lippen gebruikte ik La Petite Robe Noire Lipstick in 068 Mauves Gloves van Guerlain.


Jammer dat mijn ooglook op deze foto wegvalt. 


Wat vinden jullie van de producten die ik gebruikt heb?

Reacties

  1. Ik blijf het zeggen, je hebt echt super mooie spullen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie kleur oogschaduw! Ik zou misschien wel andere mascara hebben gebruikt. Je hebt prachtige lange wimpers, en deze mascara doet ze niet mooi uitkomen. Maar misschien lijkt dat zo op de foto ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten