Favorieten Juli

 

We zijn bijna aan het einde van de maand, dus jullie hebben een favorieten artikeltje van mij te goed.

L’Oreal Paris Elvive Extraordinary Clay Shampoo & Conditioner (review)
Sinds ik deze gebruik moet ik mijn haar minder vaak wassen. Dankzij de conditioner kan ik ook veel gemakkelijker door mijn haar kammen. Denk dat deze producten tussen mijn favorieten van het hele jaar gaan zitten.

Kruidvat Sensitive Scheergel (review)
Dit scheerschuim van het huismerk heb ik sinds kort ontdekt en ben er zeker tevreden over. Ik heb geen last van jeuk of rode puntjes na het scheren. Ik had een kleine bus gekocht en intussen heb ik mij al een grote aangeschaft.

The Body Shop Vanilla Brulee Body Polish
Eén keer per week gebruik ik deze scrub. Mijn huid wordt er lekker zacht van.

Balea Sun Dance Après Maske (review)
Zoals je kon zien heb ik 1 van de 2 maskertjes gebruikt en ben er best tevreden over. Het geeft een verkoelend effect na het zonnen. En voor de prijs moet je het zeker niet laten

Wat waren jullie favoriete producten in juli?

Reacties

  1. Oh die scrub ziet er zalig uit! De body butter daarvan is deze maand bij mij favoriet!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke favorieten! Vanilla Brulee van The Body Shop lijkt me zo'n lekkere geur! :) x

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten