Event | Ici Paris Xl Press Day


Vorige dinsdag was ik voor de eerste keer uitgenodigd op de Ici Paris Xl Press Day. Samen met Nele trok ik naar Elsene. Het was voor mij ook meteen de eerste keer dat ik naar een press day ging. 

Tal van merken stelden hun nieuwe producten voor.

We werden hartelijk ontvangen door de enkele mensen van Ici Paris XL. 


Het eerste merk dat we tegenkwamen is het huismerk Only You. Ze hebben de verpakkingen en geuren van hun verzorging aangepast en het ziet er heel leuk uit. En betaalbaar. Er werden ook enkele make-upproducten uit de kerstcollectie voorgesteld.

Daarna was Be Creative aan de beurt. Daar maakten we kennis nieuwe producten en enkele stukken uit de kerstcollectie. Ik kende het merk al maar had er eigenlijk nog nooit iets van gekocht.
Bij By Terry bracht een hele vriendelijke mua één van de nieuwe lipsticks aan. Ze voelden heel goed aan op de lippen en het kleurtje ga ik zeker aanschaffen.Bij Urban Decay stonden de 100 nieuwe Vice Lipsticks uitgestald. Er zitten echt prachtige kleurtjes tussen.
Nele liet haar opmaken bij Smashbox, een nieuw merk dat in het najaar zal verkocht worden.

Als laatste van de make-upmerken was Givenchy aan de beurt. Ook daar liet een vriendelijke PR dame ons kennis maken met nieuwe producten.


Boven kwamen we eerst Intimacy, een exclusief parfum voor Ici Paris XL tegen.
Op de bovenverdieping stonden allerlei verzorgings -en parfummerken zoals Origins (ja, in het najaar gaan ze het merk ook verkopen), Glamglow, Erborian, Collistar, Bumble & Bumble, Filorga, Jimmy Choo parfums,…

Voor het buitengaan kregen we 2 goodiebags!!! en een prachtige witte doos met het nieuwe en exclusieve parfum Intimacy in. We waren echt spoiled. Mijn vriend was ook blij want er zaten enkele mannenparfums in.

Ik ga natuurlijk alle producten uitproberen en reviewen.

Bedankt Oona en Ici Paris Xl dat we erbij mochten zijn. Ik vond het een hele leuke avond en denk dat mijn wishlist toch een beetje gegroeid is.

Reacties

 1. Oh wat een gaaf event! Zo leuk om daar naartoe te zijn geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Was echt leuk. Hadden niet eens tijd genoeg om alles te bekijken

   Verwijderen
 2. Wat ontzettend leuk zeg! Ziet er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Was ook heel leuk, zeker om enkele medebloggers terug te zien

   Verwijderen

Een reactie posten