Boscia | MakeUp-BreakUp Cool Cleansing Oil


Dat je je huid goed moet reinigen moet ik jullie niet meer vertellen en dat er verschillende soorten reinigers zijn waarschijnlijk ook niet. Vandaag laat ik jullie een reinigingsolie zien van het Japanse merk Boscia: de MakeUp-BreakUp Cool Cleansing Oil.


Eigenlijk heb ik het niet zo op oliën voor op zijn gezicht omdat deze vaak vettig kunnen zijn en dat is niet echt mijn ding. Maar toen ik deze zag staan was ik toch benieuwd en kocht een travelsize.De MakeUp-BreakUp Cool Cleansing Oil is een diepreinigende olie waarmee je je make-up en onzuiverheden kan verwijderen. De olie bevat botanische aminozuren die talg en onzuiverheden verwijderen, hortensia bladeren die zachtjes zuiveren en de verschijning van poriën minimaliseren. Geranium verlicht de stress en bevordert ontspanning. Eucalyptus versterkt de huid en helpt de natuurlijke circulatie te ondersteunen en stimuleren. Dit geeft ook een verkoelend effect.


Hoe gebruik je nu deze olie?
Een pompje of 2 van de olie op de droge huid aanbrengen en zachtjes inmasseren. Daarna de vingers nat maken en zo het product op je gezicht blijven inmasseren. De olie wordt nu milky. Je ruikt ook lichtjes de eucalyptus, maar dit is zeker niet storend. Hierna afvegen met een vochtig doekje. Ik spoel mijn gezicht af onder de douche.


De olie maakt mijn huid goed schoon en het voelt erna ook goed aan. Helemaal niet trekkerig of uitgedroogd. Ik ben er zeker tevreden over.

De verpakking met pompje is gemakkelijk in gebruik. Er zit ook een clipje op zodat het flesje niet kan lekken als je het meeneemt op vakantie.

De olie is geschikt voor alle huidtypes.

Ik kocht de Boscia MakeUp-BreakUp Cool Cleansing Oil bij Sephora tijdens mijn vakantie in de VS.

Reacties

Een reactie posten