Balea | Lavendel Mousse Masker


Vandaag laat ik jullie weer een maskertje zien. Deze keer testte ik het Lavendel Mousse Masker van Balea.


Dit limited edition masker is gemaakt met lavendel uit de Provence. Daarnaast bevat het ook natuurlijke amandelolie om de regeneratie te stimuleren en je huid zacht te maken. Sheabutter om je huid te voeden en te beschermen tegen uitdroging. Panthenol hydrateert en verzacht te huid en bevordert het herstelproces.
Meteen als je de verpakking open doet ruik je de lavendel. Je brengt het masker aan op een gereinigde huid. Het paarse masker voelt heel romig als je het wil aanbrengen. In het begin tintelde mijn huid een beetje maar dat verdween. Na 10 à 15 verwijderen met een tissue. Mijn huid voelde erna heel zacht en gereinigd aan. De geur van lavendel stoorde helemaal niet. Ik ben best tevreden over dit masker en voor de prijs moet je het zeker niet laten.


Het masker is limited edition en kost € 0,45 voor 2 maskers.

Reacties

 1. Ik probeer zo graag maskertjes uit; heb er gisteren weer drie (voor mij) nieuwe gekocht. Van Balea heb ik nog geen enkel product gebruikt, shame on me!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zalig he zo een maskertje doen. Heb er ook nog een heleboel liggen. Als je in Duitsland bent zeker eens naar kijken.

   Verwijderen
 2. Wow zo goedkoop! En dat 'ie dan ook nog fijn is, geweldig :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik was ook erg benieuwd naar de Balea maskertjes. Een vriendin van mij gaat in de zomer naar de DM en gaat voor mij wat Balea inslaan. Ik laat haar meteen een voorraad meenemen. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Moet je zeker doen. Er zijn er heel wat verschillende en ze kosten bijna niets

   Verwijderen
 4. Ik heb laatst ook een maskertje van Balea gebruikt en vond hem heerlijk. :-) Ik kom niet zo vaak in Duitsland maar de volgende keer dat ik er weer ben neem ik ze zelf ook mee.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten