Yves Rocher | Botanical Colour Nail Polish in 41 Garance


Nagellak zie je niet zoveel voorbij komen op mijn blog. Onlangs kreeg ik de kleur 41 Garance uit de Botanical Colour Nail Polishes van Yves Rocher. Vandaag laat ik jullie zien wat er ervan vind.


Botanical Colour Nail Polishes bevatten elemihars. Elemihars komt uit bomen van op de Filipijnen en zorgt ervoor dat de lak mooi glanst en het licht reflecteert. Hierdoor is de nagellak gemakkelijk aan te brengen en droogt het ook snelller. 

Met het vernieuwde brede borsteltje kan je gemakkelijk de nagellak aanbrengen en het werkt ook preciezer. De nagellakjes hebben een goede dekking en eigenlijk heb je met 1 laagje genoeg, maar ik breng altijd voor de zekerheid 2 laagjes aan. Ze helpen niet alleen je nagels sterker te maken maar ze verzorgen ze ook. Zo gaan je nagels minder snel breken.

De nagellak blijft bij mij ongeveer 4 dagen zitten voor er eentje begint te chippen. Valt dus goed mee vind ik.

Garance is een klassiek rood kleurtje. Een kleurtje dat voor elke gelegenheid past.


De Nail Polishes zitten in een glazen potje met een donkerpaarse dop.

Er is een keuze uit 50 kleurtjes. Ik ben er zeker van dat jij er eentje tussen kan vinden dat je mooi vind.

De Botanical Colour Nail Polish kosten € 5,90.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? Gebruiken jullie nagellak van Yves Rocher?

*ik heb dit product ontvangen.

Reacties

 1. Ik heb deze ook. Een erg mooie kleur, vind ik. En ideaal om te dragen tijdens de match van de Rode Duivels morgen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleur! Ik heb er ook 2 van Yves Rocher en ben er erg tevreden over.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 4 dagen zonder chips vind ik nog best netjes. Mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 4 dagen is meestal bij mij het maximum zonder chippen dus deze is zeker geslaagd :-)

   Verwijderen

Een reactie posten