Top 3 | Lipsticks


Vroeger deed ik heel af en toe lipstick op. Als ik er al eentje droeg was het zeker geen opvallende kleur. Tegenwoordig durf ik al wat meer en doe regelmatig donkere berry kleurtjes op. Vandaag laat ik enkele van mijn favorieten zien.H&M Beauty

H&M Beauty Cream Lip Colour in Penny Red is de donkerste kleur van de 3. De framboos kleur is heel mooi gepigmenteerd en voelt creamy aan. Sinds ik deze heb gebruik ik deze vaak. 


P2 

De Sheer Glam Lipstick in 090 Sex and the City. Deze budget lipstick kocht ik bij DM in Duitsland. De kleur is meer een glanzend glossy kleurtje en niet zo opvallen als de lipstick van H&M Beauty. Ik laat deze altijd in mijn handtas steken. Moest ik nog ergens naar toe gaan en ben lipstick vergeten op te doen heb ik deze altijd als backup. De kleur past ook bij alles.


Lancôme

Als laatste een 'high end' lipstick: Shine Lover in 388 Plum D’Audace. Deze lipstick is ook meer een gloss dan een echte lipstick. De kleur is meer roze dan de andere 2. Ik draag het heel graag en het blijft ook lang zitten.Lancôme - P2 - H&M Beauty

Welke zijn jullie favoriete lipsticks?

Reacties

  1. Ze zijn echt mooi! Die van H&M heb ik nog nooit geprobeerd :O

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die van H&M is nog het meeste mijn favoriet. Zeker eens uitproberen

      Verwijderen

Een reactie posten