Tonymoly | Discovering the brand


In mijn shoplog van Lissabon konden jullie al zien dat ik heel wat producten van Tonymoly gekocht heb. Ik wou er al heel lang wat van testen en was dan ook blij toen ik ze daar bij Sephora zag staan.

Tonymoly is een Koreaans merk en betekent mooi en trendy. Hun filosofie is dat iederen mooi is. Volgens hen leer je met hun producten je innerlijke schoonheid waarderen en krijg je ook meer zelfvertrouwen. Het merk is vooral gekend om zijn schattige verpakkingen.

Panda's Dream White Hand Cream (€ 8,95)
Zoals de naam al kan vermoeden is dit een handcrème in een schattige pandaverpakking.BBO BBO Lip Balm in Honey (€ 8,95)
Van deze lippenbalsem zijn er 2 soorten verkrijgbaar. Ik ging voor de honingversie.Egg Pore Blackhead steam balm (€ 15,55)
Een soort stoombadje waarmee je je zwarte puntjes kan verwijderen. Hier ben ik het meeste benieuwd naar.Petit Bunny Gloss Bar (6,55)
Dit is het enige make-up producten dat ik van het merk gekocht heb. Het is een roze lipgloss.
Panda's dream Stick (€ 11,55)
Met deze stick zou je de huid onder je ogen kunnen verkoelen en zo fijne lijntjes en rimpels verminderen. Of dit waar is moet ik nog ondervinden.Pocket Bunny Moist Mist (€ 10,90)
Met deze mist kan je je gezicht de hele dag verkoelen en hydrateren.Ik ben ze nog allemaal aan het testen en jullie mogen binnenkort zeker uitgebreide reviews verwachten.

Wat vinden jullie van de producten? Welke review willen jullie eerst zien?

Reacties

  1. Wat schattig allemaal! Die verpakkingen, echt zo leuk! Ik zou die bunny mist wel willen proberen :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah die panda spulletjes! Hoe lief!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten