Ole Henriksen | Three Mini Wonders + Cleanse Set

 

Ik was al een tijdje benieuwd naar de producten van Ole Henriksen. Op FeelUnique zag ik een setje met de producten die ik al op het oog had.


Het Three Mini Wonders + Cleanse Set bevat 4 producten waarmee je een hele ochtend en avond routine hebt. Met deze mini-producten zou je genoeg hebben voor een hele week verzorging.

De Mini Wonders + Cleanse Set bevat:

- Sheer Transformation   
- Invigorating Night Treatment
- Truth Serum Collagen Booster
- African Red Tea Foaming CleanserSheer Transformation   
Deze olievrije moisturizer helpt je huid te verbeteren en zo donkere plekken te verminderen. Deze dikke witte crème zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd is, zonder zwaar aan te voelen.


Invigorating Night Treatment
Een doorzichtige gel die ‘s nachts je huid verbetert, donkere plekken vermindert en ook fijne lijntje en rimpels verzachten.


Truth Serum Collagen Booster
Het serum bevat 5 soorten vitamine C om de collageen productie te verhogen en zo je huid te herstellen. Het voelt waterachtig aan en trekt snel in de huid.


African Red Tea Foaming Cleanser
De schuimende cleanser reinigt, voedt en hydrateert de huid. Afrikaanse rode thee zorgt ervoor dat je huid weer versterkt wordt, vitamine C zorgt er dan weer voor dat je huid straalt en steviger wordt. Bernagiezaadolie kalmeert en voedt de huid. Citrus extracten van grapefruit, sinaasappel, mandarijn hebben dan weer een zuiverende functie.


Op de achterkant van de verpakking staat wat je wanneer moet gebruiken, heel handig. De cleanser kan je zowel ‘s morgens als ‘s avonds gebruiken. ’s Morgens gebruik je erna de Truth Serum Collagen Booster en de  Sheer Transformation. Het Invigorating Night Treatment en de  Sheer Transformation gebruik je ‘s avonds.

Ik ben heel tevreden over de producten. Mijn huid voelt goed aan na gebruik en heb er geen last van gehad. Of ze echt na een week je huid veranderen weet ik niet want heb ze geen week na elkaar gebruikt. S morgens heb ik niet echt tijd om zo’n uitgebreide routine te hebben.

De Ole Henriksen 3 Mini Wonders + Cleanse Set kost € 20,79 bij FeelUnique.

Reacties

  1. Handig setje voor op vakantie misschien? Ziet er ook heel leuk uit! Ik moet eens wat meer naar verzorging kijken in plaats van alleen make-up :P

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ken dat ik. Ik richtte mij in het begin ook alleen maar op make-up, maar nu wissel ik zoveel mogelijk af met skincare

      Verwijderen

Een reactie posten