OGX | Renewing Argan Oil of Morocco Shampoo & Conditioner


Een tijdje geleden konden jullie hier een review over de Coconut Milk (review) variant lezen, vandaag laat ik die Argan Oil of Morocco zien.Marokkaanse arganolie is een bron van natuurlijke vitamine E en antioxidanten, die je huid- en haarcellen herstellen. De shampoo zorgt ervoor dat je haar glanst en weer zacht wordt en voldoende gehydrateerd is.

De lijn is volgens de website de oplossing voor droog, breekbaar, beschadigd en gekleurd haar. Echt iets voor mijn haar dus.
Ook hier weer breng je de shampoo genereus aan en masseer je die goed in. Na het grondig uitspoelen breng je de conditioner aan die je 3 à 5 minuten laat intrekken. Deze spoel je daarna ook goed uit.

Mijn haar ziet er zoveel beter uit, het glanst mooi en is gemakkelijk doorkambaar.

Ik was al tevreden over de Coconut Milk producten en over deze ben ik ook heel tevreden. Misschien moet ik maar eens de grote flessen kopen.De producten van OGX zijn te koop bij de drogist. Voor de mini’s betaalde ik € 2,99.

Hebben jullie al producten van OGX gekocht? Wat vinden jullie ervan?

Reacties

 1. Klinkt goed! Ik heb nog geen producten van dit merk geprobeerd. X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Moet je eens doen als je de kans krijgt. Ik vind ze zeker een aanrader x

   Verwijderen
 2. Ik heb hier nog geen producten van gekocht maar ze spreken me wel erg aan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind ze heel goed. Misschien kan je net als ik eerst mini's testen.

   Verwijderen

Een reactie posten