Josie Maran | Argan Skincare Ritual Set


Ik had al veel goeds over de Josie Maran producten gehoord en toen ik de Argan Skincare Ritual Set bij Sephora tegenkwam besloot ik om dit eens uittesten.

In 2007 richtte Josie Maran, een actrice en supermodel, Josie Maran Cosmetics op. Ze wou producten van top kwaliteit maken en die nog eens gezond zijn voor de mens en de planeet. Haar basisproduct is pure Fair Trade Arganolie uit Marokko. De verpakkingen van de producten zijn ook recycleerbaar.
De Argan Skincare Ritual Set bevat 3 van de bestverkochte producten van het merk: Argan Cleansing Oil, 100% Pure Argan Oil, and Argan Daily Moisturizer SPF 47.

Argan Cleansing Oil :
De Argan Cleansing Oil bevat argan, saffloerzaad en druivenpitolie om de huid te kunnen zuiveren en te hernieuwen zodat je huid weer fluweelzacht aanvoelt. De olie voelt dik, eerder gel-achtig aan en heeft een lichte citrusgeur. Make-up wordt verwijdert zonder de huid uit te drogen. Je brengt de olie aan op een droge huid. Daarna inmasseren met warm water in en afspoelen.


100% Pure Argan Oil :
De olie geneest en verbetert niet alleen de huid maar vermindert ook lijntjes en rimpels. dit kan je voor alles gebruiken. De lichte olie trekt snel in de huid. Je kan deze ook gebruiken voor de puntjes van je haar, om  je nagelriemen te verzorgen of gewoon om je gezicht te moisturizen.


Argan Daily Moisturizer SPF 47 :
De Argan Daily Moisturizer SPF 47 heeft zoals je kan zien een hoge beschermingsfactor wat een aanrader is voor mensen met een gevoelige huid. Deze vloeibare lotion trekt snel in en plakt niet. Het glazen flesje met pompje is heel handig in gebruik.


Kennen jullie het merk? Hebben jullie er al producten van gekocht?

Reacties

  1. Ik ken het merk van blogs en YouTube, maar heb er zelf nooit wat van gekocht. Zo'n setje is dan wel tof om het eens uit te proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Daarom dat ik gekocht heb want de producten zijn ook niet zo goedkoop.

      Verwijderen

Een reactie posten