FOTD | Feestje vriendin


Vorige week gaf een goede vriendin een feestje omdat ze 40 is geworden. De gelegenheid om eens voor een fellere look te gaan. Kijken jullie mee welke producten ik hiervoor gebruikt heb?


Voor mijn look van die avond ging ik voor één van mijn favoriete combinaties: de Bye Bye Under Eye Anti-Aging Concealer in Light en Your Skin But Better CC Cream with SPF 50+ in Fair van It Cosmetics. Om af te poederen gebruikte ik de Loose Setting Powder in Translucent van Laura Mercier.

Voor mijn ooglook ging ik voor het Rainforest After Dark Colored Clay Eye & Cheek Palette van Tarte. Ik gebruik dit palette eigenlijk veel te weinig. Ik gebruikte de kleurtjes Up to no gold, Tan-gled up in you en Don't turn a-brown.

Om mijn gezicht wat kleur te geven en te shapen gebruikte ik het Solar Powder van Soap & Glory. Ik gebruikte ook nog de highlighter Champagne uit het Rainforest After Dark Colored Clay Eye & Cheek Palette van Tarte.

Op mijn wimpers bracht ik twee laagjes van de Ful Fat Lashes Mascara van Charlotte Tilbury aan.

Op mijn lippen gebruikte ik een lipstick die ik pas onlangs gekocht hebt: La Petite Robe Noire Lipstick in 068 Mauves Gloves van Guerlain. Van deze krijgen jullie nog een review.Jammer dat op de eerste foto de look wat wegvalt.

Wat vinden jullie van mijn ooglook en de producten die ik gebruikt heb?

Reacties

  1. De tweede foto is al een stuk duidelijker! Mooie spullen, ziet er allemaal goed uit :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heb jij lange wimpers zeg. De kleuren zijn mooi, zou ik zelf ook wel gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je hebt een mooie ooglook gemaakt. Prachtige make-up ook allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten