Dr Van Der Hoog | Healing Honey Peel Off Masker


Vandaag er een peel-off maskertje aan de beurt: het Healing Honey Peel Off Gezichtsmasker van Dr Van Der Hoog.Het Healing Honey Gezichtsmasker bevat al het goede van honing en reinigt de huid diep waardoor alle dode huidcellen en onzuiverheden verwijdert.

Hoe gebruik je dit masker?
Reinig je gezicht alvorens een dun laagje van dit masker aan te brengen. Na 10 à 20 minuten trekje voorzichtig dit masker van je gezicht. Zelf heb ik het 20 min laten zitten want na 10 minuten kon je het er nog niet aftrekken. Je kan de restjes met lauw water afspoelen.


Bij het aanbrengen ruik je meteen al de honing. Mijn gezicht voelt erna zacht en schoon aan. Ik moet wel zeggen dat de onzuiverheden op mijn neus niet echt weg zijn.

Het masker is geschikt voor alle huidtypes.

Hebben jullie dit maskertje al eens gebruikt?

Reacties

 1. Heel toevallig heb ik deze al eens gebruikt en vond 'm best wel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb al weleens maskertjes van van der hoog gebruikt inderdaad. Ik vind ze ook wel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Indd, het merk heeft hele fijne maskertjes. Ik heb er nog enkele liggen om uit te proberen

   Verwijderen
 3. Klinkt als een heerlijk maskertje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou van de geur van honing! Ik vind de verpakkingen er ook zo leuk uitzien en bovendien is Dr. van der Hoog proefdiervrij! ♥ Binnenkort toch écht eens een aantal maskertjes inslaan.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten