Charlotte Tilbury | Wonderglow Skin Illuminator
Je heb op mijn blog al enkele producten van Charlotte Tilbury voorbij zien komen. Deze keer laat ik jullie de Wonderglow Skin Illuminator zien.Wonderglow Skin Illuminator is een vloeibare gouden champagnekleurige highlighter die voor een instant glow zorgt. Het wordt omschreven als een Fluorescent Core Light Diffuser die UV licht steelt uit zijn omgeving zo langs de huid reflecteert en zo de aandacht van onder andere imperfecties weghaalt door middel van een glow.


De highlighter heeft een lichte, vloeibare textuur en is gemakkelijk te blenden.Je kan deze highlighter op verschillende manieren gebruiken. Onder, over of gemixt in je foundation of gewoon zo op je huid. Ik gebruik het meestal onder mijn foundation of ik mix het er een beetje mee. Om het enkel op de huid aan te brengen vind ik het een beetje te glanzend. 

De verpakking oogt heel chique met de rosé gouden letters en dop.

Wat denken jullie van vloeibare highlighters?

Reacties

Ik ben nog niet zo erg bekend met vloeibare highlighters, ik denk dat ik het moeilijk zou vinden om het te gebruiken. Ik gebruik nu enkel een highlighter in poedervorm, en ik zie precies nooit verschil...
Mariska zei…
Ziet er zo enorm chique uit! Wauw. Ik heb wel een vloeibare highlighter, maar vind het toch lastig om wat mee te doen. Zou deze geschikt zijn om een beetje met foundation te mengen?
Misschien wat meer gebruiken de volgende keer?
Ja zoals ik al vermeld had gebruik ik die zo en denk nog vele anderen. Zou wel niet teveel gebruiken ander is het te glanzend
BeautyLoves zei…
Ik heb deze al een paar keer als basis gebruikt, dus onder foundation, maar dan vind ik hem ook te shimmery. Misschien moet ik hem eens proberen mixen met een foundation, dat het dan beter is.
Met een klein beetje valt het wel mee, maar indd het product is heel shimmery