Caudalie | Purifying Mask


Dat ik graag maskertjes gebruik konden jullie al eerder zien. Ik was benieuwd naar die van Caudalie en ging voor het Purifying Mask.Het Purifying Mask is een masker met witte klei, bergamot extract, zink en lijnzaad en richt zich op de normale tot gemengde huid met onzuiverheden. Ideaal dus om talg te reguleren, je huid te ontzwellen en te kalmeren, maar ook te zuiveren en te herstellen. De huid ziet er egaler uit en verstopte poriƫn worden weer vrijgemaakt.

Het masker breng je op een gereinigde huid aan. Je kan het op het hele gelaat aanbrengen of enkel op de plaatsen die het nodig hebben. Ik gebruik het vooral rond de neus omdat ik daar vaak last heb van zwarte puntjes. Na 10 minuutjes spoel je het af met lauw water.

Er wordt aangeraden om het masker 2x per week te gebruiken.


Hebben jullie dit masker al eens uitgetest? Welke maskers raden jullie aan?

Reacties

 1. Dit merk ken ik nog niet! Ik heb gisteren 2 maskers van Lush gekocht, daar ga ik er straks lekker 1 van proberen. Ik ben gek op maskers ook, zalig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Welke heb je gekocht? Ben er benieuwd naar want heb er nog geen van Lush gekocht.

   Verwijderen
 2. Ik hou ook van maskers, maar ik breng er niet vaak genoeg eentje aan! Deze van Caudalie lijkt me wel erg fijn :). x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ken dat. Ik heb er veel liggen en vergeet het soms om er eentje te doen.

   Verwijderen

Een reactie posten