Beautyblender | Original + Solid Cleanser kit


Een Beautyblender is iets wat al heel lang op mijn wishlist stond maar het is er nooit van gekomen om deze te kopen tot nu. Bij Douglas kocht ik de Original + Solid Cleanser kit.


De Beautyblender is simpelweg een eivormige spons om make-up mee aan te brengen. Met het puntje van de spons kan je werken om plaatsen waar je anders moeilijker make-up kan aanbrengen. 


Je kan hiermee zowel concealer, foundation, primer, poeder of cc cream aanbrengen.

Dit eitje laat je make-up er heel egaal en natuurlijk uit zien.


Hoe te gebruiken?
De Beautyblender onder de kraan houden, uitknijpen en vochtig gebruiken. Je foundation (of iets anders) al deppend aanbrengen. Zo komt je make-up mooi egaal over.

Naast de Beautyblender steekt er ook een Solid Cleanser in deze set. Je kan natuurlijk de blender ook gewoon wassen zoals je je kwasten wast maar ik was eens benieuwd naar dit product.


De Solid Cleanser is een blokje zeep waarmee je je Beautyblender weer schoon kan maken. Je maakt de Beautyblender vochtig en gaat ermee over de zeep. Voeg er telkens water aan toe en knijp goed op de spons. Blijf dit herhalen tot het water proper is.


Het blokje zeep kan je natuurlijk ook gewoon gebruiken om je kwasten schoon te maken. Je gaat met je vochtige kwast over het blokje en kan het daarna op je hand of zo schoonwrijven. Uitspoelen met water en laten drogen.

The Original Beautyblender + Cleanser kost € 29,95 en ik kocht deze bij Douglas.

Gebruiken jullie een Beautyblender? Hoe maken jullie deze schoon?

Reacties

  1. Zolang babyshampoo werkt blijf ik dat gewoon gebruiken. Money saved :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik maak m'n beautyblender schoon met zeep onder de kraan, gewoon wassen, maar daarvoor gebruik ik make-up reinigingsdoekjes. Dat werkt super goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zelf gebruik ik altijd witte handzeep van Dove en dat werkt prima, maar die cleanser lijkt me echt zo handig!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten