Balance Me | Luscious Lips Gift


Ik liet jullie al eerder de Super Moisturising Hand Cream van Balance Me zien. Vandaag is de Shine On Tinted Lip Salve in Ruby Red aan de beurt.De Shine On Tinted Lip Salves zijn een mix tussen een lipgloss en een verzorging. Naast het feit dat ze een leuk kleurtje hebben hydrateren, verzachten en herstellen ze droge lippen.

Ze zijn 100% natuurlijk en bevatten shea, mango en kokosbutter om de lippen te verzachten en beschermen. Kokosolie verzacht en hydrateert de lippen.


De gloss geeft een mooie glans en plakt niet. De rode kleur is heel subtiel, net als de licht fruitige geur.


Met de schuine kant van de tube kan je gemakkelijk deze gloss aanbrengen.


Ik vind deze Shine On Tinted Lip Salve zeker niet slecht, maar ik denk niet dat ik ze nog opnieuw zou kopen. Ik gebruik dan liever een gewone lippenbalsem als ik last heb van droge lippen.

De Luscious Lips Gift kostte € 4,75 bij FeelUnique.

Wat denken jullie van deze lipgloss en verzorging in één?

Reacties

  1. Ik zou ook liever een gewone lippenbalsem gebruiken als verzorging voor m'n lippen! Ik zou deze dan misschien meer als lipgloss gebruiken, want hij heeft wel een prachtig subtiel kleurtje! Ik gebruik momenteel een oogcrème van Balance Me en ben hier echt erg tevreden over! x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh, bedankt voor de tip. Een goeie oogcrème kan ik altijd gebruiken :-) x

      Verwijderen

Een reactie posten