Yves Rocher | Gel Effect Lacquer in 28 Framboise Intense


Heel wat merken hebben tegenwoordig nagellak met gel effect zonder dat je een lamp nodig hebt. Ik kreeg er onlangs eentje in van Yves Rocher in de kleur 28 Framboise Intense.De Gel Effect Lacquer bevat een innovatieve formule waardoor de kleur beter tot haar recht komt: een fel kleurtje met een prachtige glans. Daarnaast bevat de nagellak ook elemihars, waardoor ze gemakkelijk aan te brengen is en snel droogt. 

Framboise Intense is een donkere frambooskleur, een kleurtje dat ik zelf ook zou kopen.Met het brede borsteltje kan je de nagellak gemakkelijk aanbrengen. De nagellak dekt heel goed. Ik bracht voor de zekerheid toch 2 laagjes aan.


De Gel Effect Lacquers zitten net als de gewone nagellakjes van Yves Rocher in een glazen potje. Het enige verschil is dat ze een zilveren dop hebben.


Ik vind het kleurtje echt prachtig. Je kan dit eigenlijk altijd dragen, zowel in de winter als de zomer. De glans vind ik mooi maar het glanst niet meer dan een gewone nagellak. Als ik er een topcoat over aanbracht werd de kleur een beetje matter. Volgens de website zouden ze tot 7 dagen blijven zitten zonder bij te werken. Bij mij begonnen er na 4 dagen stukjes af te gaan, wat toch al redelijk lang is voor mij.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? Gebruiken jullie nagellak van Yves Rocher?

*ik heb dit product ontvangen.

Reacties

Een reactie posten