Starskin | Nourishing and Cooling Foot Mask Socks – Walk of Fame


Vandaag laat ik jullie een voetmasker van Starskin zien. Het klinkt misschien raar, maar ik testte het uit en laat jullie vandaag weten wat ik ervan vind.

 
De Nourishing And Cooling Double-Layer Foot Mask Socks is een verkoelend en herstellend masker voor de huid van je voeten. Het masker bevat  een serum met het diep hydraterende Ureum en een mix van 19 plantaardige ingrediënten. Door de techniek met dubbele lagen wordt er een soort sauna gecreëerd en kan het serum goed in je voeten trekken.

Het masker bestaat uit 2 aparte stukken, 1 voor elke voet. Je moet gewoon je voet er in steken en goed dichtplannen zodat je een sauna-effect kan creëren. Laat je voeten 20 minuten relaxen in de sokken. De rest van het serum kan je inmasseren.

Mijn voeten voelden erna heel zacht aan. De dag erna zelfs nog.


Zo zien de masker eruit als je ze aan hebt. Leuk zicht he. Natuurlijk toen ik ze aanhad kwam er net iemand aanbellen. Die man zal ook gezegd hebben wat heeft die aan haar voeten, hahaha.

Het masker is echt een aanrader wanneer je echt last hebt van droge of vermoeide voeten. Denk wel dat ik dit nog ga kopen.

De Nourishing And Cooling Double-Layer Foot Mask Socks zijn te koop bij Douglas en kost € 9,99.

Wat vinden jullie van dit masker? Is het iets voor jullie?

Reacties

  1. Een voetenmasker, wat grappig! Verkoelend klinkt wel heel erg fijn, vooral met warme dagen :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. zo grappig! Ik wist niet dat dit ook al bestond :-D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik kende het nog niet, maar wil het wel eens proberen! ^^ Lijkt me ook erg fijn te gebruiken wanneer het erg warm weer is! x

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten