Shoplog | Lissabon


Mijn excuses dat er gisteren geen artikel verschenen in. Als jullie mij op Twitter volgend konden jullie al zien dat ik ziek was op vakantie en dat ik erna enkele dagen in het ziekenhuis gelegen heb.

Ik heb toch wat proberen te shoppen en vandaag laat ik jullie zien wat er in mijn winkelmandjes lag.Eerst en vooral mocht een bezoekje aan Sephora niet ontbreken. Daar kocht ik vooral producten van Tony Moly. Ze hadden het nog maar 2 weken te koop vertelde de verkoopster mij. Ik wou allang enkele producten van dit merk testen en kon mij natuurlijk niet inhouden toen ik de schattige verpakkingen zag.

Ik kocht de Panda's Dream White Hand Cream (€ 8,95), de BBO BBO Lip Balm in Honey (€ 8,95), de Egg Pore Blackhead steam balm (€ 15,55), de Petit Bunny Gloss Bar (6,55), de Panda's dream Stick (€ 11,55), de Age-Defying Snail Hydro-Gel Face Mask Sheet (€ 8,55) en de Pocket Bunny Moist Mist (€ 10,90).

Daarnaast kocht ik nog enkele producten van het huismerk: de Instant Hydrogel Eye Mask Depuffing & Moisturizing (€ 2,00), het Pore clarifying mask (€ 2,95) en Express cleansing wipes (€ 3,95).

Als laatste ging ik nog bij Kiko langs en daar kocht ik 2 nagellakjes. Nummertje 358, een mooi koraal kleurtje en topcoat. Beide nagellakjes kosten € 1,90. 

Dit waren mijn aankoopjes. 

Wat vinden jullie van de producten die ik gekocht heb? Waar willen jullie een review van zien?

Reacties

Een reactie posten