Roger & Gallet | Gentle Shower Cream Fleur de Figuier


Het Franse merk Roger & Gallet kende ik wel maar had er nog nooit iets van getest. Tot er in de adventskalender van FeelUnique een tube van de Gentle Shower Cream met Fleur de Fiquier zat.


De Gentle Shower Cream is een ontspannende douchecrème, die de zintuigen opwekt waardoor je je weer fris en ontspannen voelt.


Je brengt de crème aan op de vochtige huid. In contact met water zacht begint deze te schuimen. Tijdens het inmasseren kan je genieten van het vrijgekomen parfum van sensuele vijgen. Naast vijgen zit er ook mandarijn en druif in. Deze geur neemt je mee naar de tuinen van Esterél in het zuiden van Frankrijk. Je heb meteen zin in vakantie.


De Gentle Shower Cream bevat geen zeep, sulfaten, parabenen en kleurstoffen maar wel de voedende karitéboter en glycerine waardoor je huid soepel en zacht aanvoelt. Je blijft ook subtiel ruiken naar de lekkere geur van de Fleur de Fiquier.


Mijn huid voelt lekker zacht aan na gebruik. Hoewel ik normaal niet voor zo'n geuren ben vind ik deze crème wel goed ruiken.

Gebruiken jullie producten van Roger & Gallet? 

Reacties

Een reactie posten