MUA | Pro-Base Smooth, set & prime


Een primer in een tube of flesje komen we regelmatig tegen maar in een potje zie je ze niet veel. Ik kwam er eentje tegen bij Kruidvat van Makeup Academy, namelijk de Pro-Base Smooth, set & prime.De Pro-Base Smooth, set & prime zorgt ervoor dat je huid egaler wordt zodat je make-up er mooier uitziet en langer blijft zitten.


De primer is een zachte crème die je gemakkelijk kan aanbrengen en helemaal niet vettig aanvoelt. Fijne lijntjes worden opgevuld en hierdoor kan je gemakkelijker je make-up aanbrengen. Je gezicht voelt zachter aan en ziet er ook matter uit. 


Deze primer doet me denken aan de Touche Eclat Blur Perfector van Yves Saint Laurent. Buiten de kleur, ziet en voelt deze hetzelfde aan.

Ik ben heel tevreden over deze primer. De huid onder mijn ogen ziet er veel egaler uit, waardoor lijntjes minder opvallen. Enkel het feit dat het in een potje zit maakt het wat minder hygiënisch.

De MUA Pro-Base Smooth, set & prime kost  €6,99 en is verkrijgbaar bij Kruidvat.

Wat denken jullie van deze primer?

Reacties

  1. Ik kende het product nog niet en vind het erg speciaal dat het in een potje zit. Maar ik ben wel erg benieuwd geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat grappig dat het in een potje zit! Het klinkt nog best fijn om mee te werken.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ah, inderdaad opvallend dat het in een potje zit! Maar als het werkt, waarom niet?

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten